hirdetés

Ismét leértékelték a BlitzWolf gamer monitorait

A nagyobb mindig jobb

hír
Ismét leértékelték a BlitzWolf gamer monitorait 1
Atika
írta: Atika
2021-11-25

A BlitzWolf monitorok a megjelenésükkor elég vaskos árcédulát kaptak, de már akkor biztosak voltunk benne, hogy fog még lejjebb kúszni az áruk. A várakozásainkat eléggé túlteljesítették, ugyanis eszméletlen ár/érték bajnok cuccokká váltak, itthon ugyanis több tízezer forinttal drágábban kínálják a hasonló technikát. Ha karácsonyi ajándéknak keresünk monitort vagy esetleg magunknak vásárolnánk, mindenképpen jól járunk a két óriási BW képernyővel.

Eleinte Banggoodon ezért a modellért még 100 000 forint feletti összeget kértek. Ez azóta mérséklődött, most pedig már nagyon jó áron megvásárolhatjuk karácsonyra. Mindössze 62 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjuk rendelni, még kupon sem kell hozzá, ráadásul ingyenes szállítással, EU raktárból érkezik. A hazai piacon egy hasonló tudású eszközért sokkal többet kéne fizetnünk. Érdemes sietni, mert csak délig él az akció!

BlitzWolf BW-GM3

A 34 inch-es, ívelt kijelzős BW-GM3 egy topkategóriás monitor, 21:9-es képaránnyal. A VA panel 4K felbontású, a fényereje 300 cd/négyzetméter, 165 Hz-es a képfrissítése, és támogatja az AMD FreeSync-et. A monitorra egy időben két gép is köthető, és osztott képernyőben tudja mind a kettő képét mutatni. Állítható az állványon a magasság és a kijelző dőlésszöge is, de még egy kis forgatási lehetőség is adott. A formaterve egészen visszafogott, gamer létére teljesen vállalható akár egy irodában is, de azért a hátuljára került LED világítás, hogy a játékosok is ráharapjanak. Két darab DisplayPort és egy HDMI csatlakozó van rajta, ezek mellett pedig egy fülhallgató kimenet, valamint egy USB port kapott helyet.

Kezdetben még 150 000 forintért vesztegették ezt a modellt, ami nem volt kevés, hiszen annyiért már a Xiaomi hasonló tudású kijelzője is megvásárolható. Viszont ennek is rendesen leesett az ára, most flash deal keretében 121 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért mesg lehet váárolni, ingyenes szállítással, EU raktárból. Ez az összeg jóval kevesebb, mint az itthon forgalmazott hasonló tudású eszközök ára, amik nagyjából 150 000 forinttól kezdődnek. Ez a monitor is csak délig tartja meg ezt az árát, utána már csak drágábban lehet majd hozzájutni.

hirdetés