hirdetés

Ismét hasznos cuccok a Cafago ajánlatában

Atomstack 6 wattos lézergravírozó és magasnyomású mosó az aktuális kínálatban

hír
Ismét hasznos cuccok a Cafago ajánlatában 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-25

A Cafagón még mindig dübörög a Black Friday, akár 80 százalékkal olcsóbb árakra lelhettek, de kuponokat is felhasználhattok. Most két praktikus terméket hoztunk, amik akár karácsonyi ajándéknak is tökéletesek. Az Atomstack Maker A5 V2 6 wattos lézergravírozó az alkotni vágyók kedvence lesz, a magasnyomású mosó pedig mindig jól jön a ház körül. Ráadáaul nincs szükségetek vezetékes áramra és vízre a használatához. Mindkét cikket ingyenesen szállítják a német raktárból.

A Cafagóról most 45 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, semmilyen extra költség sem terheli már. Német raktárból, egy hét alatt szállítják.

Akkumulátoros magasnyomású mosó

Biztos titeket is számtalanszor megőrjített már kocsimosás közben a magasnyomású gépezet kábele, vagy a telken glancba vágtátok volna az autót, ahol víz még azért van, de az áram már nem olyan egyszerű dolog. Ezekre a problémákra nyújt megoldást ez a szuper akkumulátoros tisztító. Ez a 60 baros, 300 W-os nagy teljesítményű magasnyomású mosó újratölthető akkumulátorral és 5 az 1-ben fúvókákkal érkezik. Alkalmas autómosásra, kerti öntözésre és takarításra is. A forgó fúvókát nem kell cserélni, csak el kell forgatnotok és máris öt fecskendezési mód között váltogathattok. A különféle hosszabbító tartozékok segítségével a tisztítás még kényelmesebb.

A Cafagóról 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, és még a szállítás is ingyenes a német raktárból.

Forrás: Cafago

hirdetés