hirdetés

Iskolakezdési akciókat indítottak a Geekbuying oldalán

Sajnos elkerülhetetlenül közeledik az évnyitó

hír
Iskolakezdési akciókat indítottak a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-08-11

Eléggé sajnálatos ezzel szembesülni, de lassan végéhez közeledik az idei nyár, már érezhetően rövidülnek a nappalok, hamarosan itt az ősz, vele pedig az iskolakezdés. A kínai webshopoknál megszokott, hogy nagy akciókat hirdetnek ebből az alkalomból, és főleg olyan termékek árát viszik le, amik így vagy úgy, de kötődnek az oktatáshoz vagy a nebulókhoz. A Geekbuying mostanra időzítette ezt a promócióját, ráadásul ebből az alkalomból a GKB2022BTS  kuponnal 5 százalékot tudtok spórolni az oldal teljes választékából, maximum 20 dollárig.

A BMAX Maxpad I10 Prót most kedvező áron, 42 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a 6PY5SPQV  kuponkód használatával. Ebben az árban az áfa és a szállítás is benne van, ráadásul EU raktárból küldik, így iskolakezdésre szinte biztosan ideér.

Spedal MF922

3 évvel ezelőtt biztosan sokan csodálkoztak volna, hogy mi köze van egy webkamerának az iskolakezdéshez, de sajnos mára a kapcsolat eléggé egyértelművé vált. Bár mindenki reménykedik, hogy nem kerül sor újra az otthoni oktatás bevezetésére, de azért egy webkamera jó szolgálatot tud tenni ezen túlmenően is. 

A Spedal eszköze FHD felbontású videók továbbítására alkalmas, felszerelték mikrofonnal is, használható androidos és windowsos környezetben, Macbookon, és Xbox-on is. A lencséje nagylátószögű, nagyjából 100 fokos látószöggel, tehát egy értekezletet is simán meg tudtok tartani a segítségével, nem fog kilógni a képből egyetlen csapattag sem. Csatlakozása egy USB porton keresztül történik, a felrögzítése is gyerekjáték, a sokrétűen alakítható lábazata segítségével megáll szinte bármin.

A mostani akcióban 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a webkamera, ha használjátok a 6QG5JYED  kuponkódot. Ebben az árban az áfa és a szállítás is benne van, szintén európai raktárból érkezik a termék. 

GameSir X2

Azért a sok tanulás mellett nem árt egy kis szórakozás sem, ehhez nagyon jól jöhet a GameSir készüléke, melynek segítségével kézikonzollá varázsolhatjátok a telótokat. Akciós áron, most csak a Type-C csatlakozós változat elérhető, ami egyelőre csak androidos készülékekkel kompatibilis, de ha iPhone készüléketek van, akkor a Bluetooth-os verziót érdemes megrendelni. Ha csatlakoztatjátok a mobilotokhoz, akkor egy teljesértékű kontrollert kaptok, amin rengeteg gomb található, és a fogása is jó a gumis bevonatnak köszönhetően.

A megfelelő szellőzés érdekében a lehető legkisebb felületen érintkezik a kütyü a mobilotokkal, nem kell aggódnotok a túlmelegedés miatt. A Type-C-s változat ára az NNNDBTLEAT  kuponkód használatával 22 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolható meg. Ha maradnátok a Bluetooth-os variánsnál, akkor azt kupon nélkül 23 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. A szállítás és az áfa mindkét esetben az ár részét képezi. A terméket a cég németországi raktárából küldik futárral, így előreláthatólag gyorsan meg is fog érkezni.

hirdetés