hirdetés

Isinwheel S9 Max elektromos roller 125 000 Ft alatt

Komoly kis járgány tavaszra

hír
Isinwheel S9 Max elektromos roller 125 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

írta: Raven96
2024-03-08

Isinwheel elektromos roller még nem járt nálunk tesztelésre, ellentétben azzal a több tucat másik márkájúval, amikről itt olvashattok bővebben. A legtöbbjük néha igazi szörnyeteg volt a külsejük vagy a teljesítményük, esetleg egyszerre mindkettő miatt, így az Isinwheel S9 Max azoknak való, akik az ilyeneknél egy fokkal könnyedebb modellt keresnek. Motorja 500 wattos, maximális sebessége és hatótávja egyaránt 30-35 kilométer közé tehető és még applikáció is tartozik hozzá a teljes személyre szabhatóság érdekében, nem mellesleg a telefonodat is képes tölteni USB bemenetének hála, Banggoodról pedig most jó áron kuponozható.

Az Isinwheel S9 Max érdekessége, hogy a teleszkóp és a kormány találkozásánál van egy USB kimenet, amivel akkor is tudod tölteni a telefonodat, ha éppen 30 km/h-val süvítesz.

Ez igencsak ritka jellemzője az elektromos rollereknek, így szorult helyzetben, ha éppen merülőben vagy, de még messze az úti cél vége, akkor aranyat ér. A járműhöz szükséges töltőt, szerszámokat és használati utasítást egy pofás kis táskában küldik el vele, amit úgy alakítottak ki, hogy gond nélkül szállíthasd felakasztva. Nem egy egyszerű textilszütyőről van szó, hanem egy kemény burkolatú darabról, így érdemes akár telefont vagy lakáskulcsot is hordani benne (persze nem a szerszámokkal összezárva), alaposan véd a sérülésektől.

Ha megjött a kedved az Isinwheel S9 Maxszal való száguldozáshoz, akkor az ISWS9MAX  kuponkóddal most egy picit még lejjebb tudod faragni az árát Banggoodról rendelve, méghozzá 124 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra. A termék hamar megérkezik cseh raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés