hirdetés

Irány a telekre!

Metszőolló, láncfűrész és power station a Cafago kínálatában

hír
Irány a telekre! 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-02-23

Egyre szebb az idő, és ismét beindul az élet a telkeken és a kertekben is. Ha ti is elindulnátok kertészkedni, a Cafago mai ajánlata nektek szól. Az elektromos láncfűrésszel és a metszőollóval könnyedén megmetszhetitek a gyümölcsfákat, levághatjátok az elszáradt növényeket és bármit könnyedén feldarabolhattok. A Tallpower V2400 power station pedig még a legeldugottabb helyeken is ellát titeket árammal.

A Cafagóról most kupon nélkül, már eleve kedvező áron, 20 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni ezt a praktikus kerti szettet. Német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Tallpower V2400 power station

A Tallpower V2400 hordozható power station rendkívül nagy, 2160 Wh kapacitással és 2400 W váltóáramú kimenettel rendelkezik, így olyan nagy áramfelvételű készülékekhez is használható, mint a mikrohullámú sütők, elektromos takarók és autós hűtőszekrények. A beépített LiFePO4 akkumulátor biztonságos és hosszú élettartamú. Akkumulátorkezelő rendszerrel (BMS) szerelték fel, rendelkezik túltöltés-, túlkisülés-, túlfeszültség-, túláram- és túlmelegedés elleni védelemmel.

A bemeneti teljesítménye állítható, választhattok 300/500/700/900/1100 watt között, így elkerülhetitek a feszültség ingadozás által okozott károkat is, és így változtatható az AC töltés ideje is. 13 darab kimenettel látták el, találtok rajta 1 db szivargyújtó aljzatot (12V/10A), 1 db XT60(12V/25A), 2 db DC5521(12V/3A), 2 db USB-A (QC3.0), 3 db Type-C (PD 20W), 1 db Type-C ( PD 100W) és 3 AC portot.

UPS eszköznek is használhatjátok, ha áramkimaradást észlel, 0,08 másodpercen belül a V2400 a beépített akkumulátorra átkapcsolva látja el a csatlakoztatott kütyüket árammal. Egy nagy LCD kijelzőt kapott, amely különféle információkat jelenít meg, például az akkumulátor töltöttségi szintjét és a bemeneti/kimeneti teljesítményt, valamint a töltési időt, így könnyen ellenőrizhetitek a használati állapotot. Az egyszerű kialakítás és a könnyen kezelhető LED lámpák kempingezés vagy éjszakai horgászat esetén is jól jönnek, és vészhelyzet esetén figyelmeztető lámpaként is használhatók.

A Cafagóról a EDV2400B  kuponkóddal 298 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, német raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés