hirdetés

Irány a szabadba!

Etetőhajó és éjjellátós távcső a Cafago ajánlatában

hír
Irány a szabadba! 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-06-30

Már visszavonhatatlanul itt a nyár és mindenki kiszabadul a természetbe lazulni, túrázni és persze pecázni. A Cafago mai ajánlatában két olyan termék szerepel, ami kényelmesebbé teszi a kirándulók és a horgászok életét. Az egyik egy jóáras GPS-es etetőhajó, a másik pedig egy szinte mindennel felszerelt monokuláris távcső. Mindkét termék európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

Etetőhajóval a horgász nem lesz pácban

A Cafagoról igazán jutányos áron juthattok hozzá, 37 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért kínálják európai szállítással és semmilyen extra költség sem terheli már.

Az éjszakai vadmegfigyelés királya

Ez a monokuláris távcső infravörös detektorával borotvaéles képpel érkezik a piacra és olyan funkciókkal rendelkezik, mint az 1080p felbontású kép- és videórögzítés, bár ehhez egy TF kártyára lesz szükségünk. Nappali és gyenge fényviszonyok esetén a kép színes, teljes sötétségben fekete-fehér. A WiFi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztathatjuk, így a valós idejű képet nagyobb képernyőn is megnézheted.

Kétszeres optikai és 3,9-szeres digitális zoomot kapott, az infravörös fény segítségével a maximális látótávolság 280 m, akár teljes sötétségben is. A beépített újratölthető akkumulátora kb. 6-8 óra üzemidőt bír, 8 óra szükséges a teljes feltöltéséhez, igaz ezt akár power bankról is megtehetjük. Vadászok nagy örömére ballisztikai számításokat is végez, és pontosan meghatározza a lövéspontot is.

Könnyű, jó tapintású alumínium házat kapott, súlya nagyjából egy kiló. GPS, WiFi, távolságmérő, giroszkóp, hőkamera és infra fény is található benne. Vadmegfigyelésre, vadászatra és túrázásra is alkalmas akár sötétben is. A Cafagoról szállítási-költség mentesen rendelhető 108 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért európai raktárból.

hirdetés