hirdetés

Insta360 GO akciókamera az itthoni ár töredékéért

hír
Insta360 GO akciókamera az itthoni ár töredékéért 1
írta: SonkaMod
2020-08-07

Sokan nem tudják, de a híres Insta360 cég kínai, egész pontosan sencseni, csak éppenséggel vannak irodái az Egyesült Államokban is. Hasonlóan a DJI-hoz, egy bizonyos területen a világ legjobbjai. Ez a 360 fokos akciókamerák piacára igaz, mely kategóriát gyakorlatilag maguknak teremtették. A GO készülékük pedig a világ legkisebb stabilizátorral ellátott videórögzítője, ami itthon 80 000 forint körüli áron fut, de Kínából most 50 000 alatt beszerezhető.

Kiegészítők garmadáját adják hozzá, például egy nyakba akasztós mágneses korongot, amit betehetünk a felsőnk alá, és hozzácuppanthatjuk kívülről a kamerát. Ez pont olyan, mintha a pólónkra lenne csíptetve, csak sokkal kényelmesebb annál. Tapadókorongos felfogatót is kapunk, ezzel szinte bármely sima felületre oda tudjuk rögzíteni. Sajnos vízálló tokot nem csomagolnak hozzá, pedig a kütyü csak IPX4 védettséggel rendelkezik, tehát egy nagy zuhét kibír, de vízbe rakni nem szabad.

Mint minden Insta360 kamera, ez sem olcsó, itthon is sok helyen kapható, többek között az iStyle is forgalmazza, de ha nem akarunk érte 80 000-et fizetni, akkor jobb, ha Kínánál maradunk. A Banggood egy nagy promóciós vásárt hirdetett az eszközre, így limitált ideig, mindössze 46 900 forintba kerül, ami nagyon kedvező ár. Az akcióhoz nem kell se kód, se egyéb trükközés, rögtön a terméklapon látszik a csökkentett összeg. A szállítási lehetőségeknél az EU Priority Line-t kell választani, és akkor az áfa- és a vámköltségek is elkerülhetők.

hirdetés