hirdetés

INSE vásár a Geekbuyingnál

Porszívók porszívók hátán

hír
INSE vásár a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2022-01-04

Az idei év első Geekbuying féle kütyüválogatásunkban az INSE termékeit ismerhetitek meg. A vállalat olcsón kínál álló- és robotporszívókat, ráadásul a kínai webshoptól még kuponokat is tudtunk szerezni, így jelentős kedvezménnyel tudjátok őket bezsákolni EU raktárból, ingyenes szállítással.

INSE I5

Az INSE I5 egy 6 méteres vezetékkel ellátott állóporszívó. 18 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, viszont a szívófejében nincs motoros hengerkefe. Egy gomb segítségével tudjátok előhíni az elejébe rejtett keféket, így a padlót tudjátok tisztítani, visszatolva pedig a szőnyegeket. A szívócső hossza néhány mozdulattal állítható, így mindenki kényelmesen használhatja. A dobozban találtok még két különböző szűkítőfejet, melyből az egyikkel például a kanapék réseit, míg a kefés végződésűvel akár a polcokat is megtisztíthatjátok. A HAPXMAS kóddal 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ingyenes szállítással.

INSE E6

Az INSE E6 egy robotporszívó, ami 2200 pascalos szívóerővel falja fel az útjába kerülő porcicákat. A gyártó szerint egy töltéssel akár 250 négyzetmétert is ki tud takarítani, majd takarítás után visszatér a dokkolójára. Távirányító segítségével tudjátok irányítani, és akár a hét különböző időpontjaira is előre beprogramozhatjátok a takarítási időpontokat. A másfél centis akadályokat is megmássza, vagyis egy vastagabb szőnyegre simán feljut. A koszt a 600 milliliteres tartályába gyűjti, melyet néhány mozdulattal üríthettek. Az INSEE6 kóddal 38 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés