hirdetés

INSE vásár a Geekbuyingnál

Takarítógépek olcsón

hír
INSE vásár a Geekbuyingnál 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: hajas
2022-02-16

A Geekbuying új kuponokat adott az INSE takarítóeszközeihez, egész pontosan az I5 és S6 állóporszívókhoz, valamint az E5 robotporszívóhoz. Ugyan a készülékek az alsópolcos kategóriát képviselik, mégis rendelkeznek hasznos funkciókkal, ráadásul egyáltalán nem kell értük mélyen a pénztárcátokba nyúlni.

INSE I5

Az INSE I5 egy vezetékes állóporszívó, ami a legolcsóbb modellek közé tartozik a piacon. A 6 méteres vezetékkel ellátott készülék 18 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, viszont a fenti testvérével ellentétben nem rendelkezik motoros hengerkefével. Gombnyomásra tudjátok előhívni a fejbe rejtett kefét, így a padlók és szőnyegek tisztítására is alkalmas. A szívócső hossza könnyedén állítható, így nem kell hajolgatnotok a használata közben. A dobozban találtok még két szűkítőfejet, így a nehezen elérhető részeket is kitakaríthatjátok. Az INSEI5 kuponkóddal 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg szintén EU raktárból, ingyenes szállítással.

INSE E6

Az INSE E6 egy rendkívül olcsó robotporszívó. A gyártó 2200 pascalos szívóerővel látta el, így könnyedén szippantja fel az útjába kerülő porcicákat. Egy töltéssel akár 250 négyzetmétert is ki tud takarítani, majd takarítás után automatikusan visszatér a dokkolójára. A mellékelt távirányító segítségével tudjátok vezérelni, és a legjobb, hogy akár előre beprogramozhatjátok a takarítási időpontokat a hét bármelyik napjára. A másfél centis akadályokat is könnyedén leküzdi, vagyis egy vastagabb szőnyegre simán feljut. A piszkot a 0,6 literes tartályába gyűjti, melyet kényelmesen, néhány mozdulattal üríthettek ki. Az INSEE6 kóddal hihetetlenül olcsón, mindössze 28 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ingyenes szállítással.

hirdetés