hirdetés

Ingyen Windows Black Friday-en

Akciók a GoDeal24-en

hír
Ingyen Windows Black Friday-en 1
írta: Atika
2020-11-17

A Black Friday-re való bemelegítés elkezdődött a GoDeal24-nél, ezért visszatért az egyet fizet, kettőt kap akciójuk. Az ünnepkre való tekintettel minden Office programcsomag mellé ingyen Windows 10 jár, de ez nem minden. Az összes Microsoft szoftver árát lecsökkentették, ráadásul legalább 50% kedvezményt kaphattok rájuk. Ezt most nem szabad kihagyni.

50% kedvezmény minden Windows 10-re

Előfordulhat, hogy nincs szükségetek Office-ra, ezért a GoDeal24 mindenkire gondolva leárazta az összes Windows 10 verziót, ami náluk kapható. A BF50 kuponkóddal 50%-ot vághattok le az amúgy is alacsony árakból.

Minden egyéb 55%-kal olcsóbban

A GoDeal24 Black Friady Super Sale-en minden egyéb szoftverre 55% kedvezménnyel csaphattok le, ha felhasználjátok a BF55 kuponkódot.

Ne habozzatok bevásárolni, ugyanis a GoDeal24 a hatalmas kereslet miatt gyorsan kifogyhat a készletekből.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés