hirdetés

Ingyen Windows 10

Boldog Új Évet Vásár 2021

hír
Ingyen Windows 10 1
írta: Atika
2021-01-12

Az új év új lehetőségeket tartogat, ezért itt az idő, hogy élvezd a legjobb ajánlatokat és újraindítsd a számítógéped életét egy frissítéssel. A GoDeal24.com elhozta a legjobb Microsoft szoftvereket a lehető legkedvezőbb áron.

50% kedvezmény minden Windows termékre

Ha csak Windows 10-re szeretnél váltani, akkor a GoDeal24.com újévi vásárán erre is találsz megoldást, ugyanis minden Windows terméket 50%-kal olcsóbban kaphatsz meg, ha felhasználod a BF50 kuponkódot.

55%-kal olcsóbb minden egyéb termék

55% kedvezmény jár minden egyéb szoftverre, csak használd a BF55 kuponkódot, és ne maradj le a legjobb ajánlatokról.

Egyéb termékek >>

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot a webshoppal vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés