hirdetés

Indul a Black Friday az Alin

A legjobb nap az évben

hír
Indul a Black Friday az Alin 1
írta: Rolla
2019-11-29

Hetek óta pörög itthon és külföldön is az akciók hosszabbítására szánt Fekete Hét, Fekete Hónap és Őrült Péntek, de az igazi Black Friday ma van. Már rágyúrhattatok előre, például bepakolhattátok a termékeket a kosárba és gyűjthettetek kuponokat, de ha ezekről lemaradtatok, akkor sincs probléma, hiszen még bőven maradt jó ajánlat.

Hogyan szerezzétek meg a legjobb kuponokat

A legjobb ajánlatok kétség kívül az új regisztrálóknak járnak, ráadásul ezt megfejelhetitek még egy adag kuponnal. Ha már nem vagytok új felhasználók, de mégis szeretnétek részesülni ezekből, akkor – hogy is mondjam – igyekezzetek annak tűnni egy új profilról. Viszont a szimpla regisztráció helyett kattintsatok az eredeti profilotokon jobb felső sarokban az Invite Friend feliratra, hiszen így a „barátotok” és ti is kaptok extra kedvezményt.

Például a meghívó személy 10/5 dolláros – 3000 felett 1500 forint kedvezmény – kupont kap, a „barát” pedig 19 dollár értékben használhat fel különféle kedvezményeket. A speckó AMBFN4 kódot szintén csak az új vásárlók használhatják fel, ezzel 5 dollár felett 4 dollár kedvezményt kaptok.

De ha nincs kedvetek ehhez, akkor látogassatok el ide, ahol régi motorosként is sok új kupont gyűjthettek be a nap folyamán. Ha szorgalmasan szedegettétek az aranytallérokat, akkor további nagyértékű kedvezményekre válthatjátok be őket ugyanitt. Szerencsére itt sem egynapos a péntek, december 3-ig szerezhetitek be a kedvenceiteket az oldalon. A pici dolgoktól kezdve – SanDisck memóriakártya 880 forintért – a nagyobb értékű termékekig megtaláltok mindent. Ha pedig ötletre van szükségetek, akkor látogassatok vissza a napokban rendszeresen az oldalunkra és az FB csoportunkba, ahol sok dealt és kupont osztunk meg veletek, illetve egymástól is gyűjthettek tippeket és ihletet.

hirdetés