hirdetés

Ilyen egy komolyan vehető hordozható telep

Zendure SuperBase Pro 2000 powerstaion

hír
Ilyen egy komolyan vehető hordozható telep 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-09-13

Tesztelünk már néhány hordozható telepet, ezeket szokták power station névvel illetni. A Zendure SuperBase Pro 2000 viszont egy kicsit komolyabb cucc, ahogyan az ára is az, mert…dobpergés, 640 000 Ft-ot kérnek érte a GKB22SS1  kuponkóddal. Cserébe akár 2000 W teljesítményű dolgokat is meghajt, van 100 W-os PD portja – notebookot használók előnyben -, szünetmentes tápegységként funkcionál, appból vezérelhető, és így tovább. Kétféle csomagban is árulják, egyikben egy 120 W-os napelemet adnak mellé, a másikban meg egy rollert. EU raktárból érkeznek a cuccok, ingyenes szállítással, de ezen az árszinten ez természetes.

Az áram kivételéhez számtalan csatlakozó áll rendelkezésre:

  • 6 darab AC – váltóáramú – kimenet 2000 W teljesítménnyel, univerzális dugókkal
  • 1 darab, 13,6 V-os autós töltő kimenetű
  • 3 db 13,6 V-os DC5521 kimenet (ez a klasszikus tápegység dugalj)
  • 2 darab Type-C PD képes kimenet, darabja 100 W teljesítménnyel (erről már simán tölthetők notebookok)
  • 2 db Type-C kimenet, 20 W teljesítménnyel
  • 1 darab hagyományos váltóáramú töltőbemenet
  • 1 darab napelemes bemenet (szerintem ez az XT60, ami a drónozóknak lesz ismerős), maximum 600 W teljesítménnyel
  • 1 darab autós töltő bemenet 12-24 V-tal

E bemeneteket kombinálni is lehet, tehát egyszerre tölthető egyenáramú napelemről és váltóáramú adapterről is, ilyenkor a teljesítmény összeadódik, és akár 1 óra alatt is maximumra tölthető a SuperBase Pro 2000. A folyamatokat egy 6,1 inch-es kijelzőn követhetitek nyomon, mutatja az akkuban lévő kraftot, illetve a felvett és leadott teljesítményt is, illetve adott terhelés mellett a lemerülésig hátralevő időt. Az energiatároló ráadásul UPS-ként – magyarul szünetmentes tápegység – is képes működni, vagyis átkapcsol a beépített akkura, ha a fogyasztók mögött elmegy az áram. Ez nemcsak energiát képes szolgáltatni, de az áramlökésektől is védi a berendezéseket.

Van hozzá továbbá egy menedzser app, amivel távolról is lehet monitorozni a történéseket,

beállítható egy csomó funkció – ki- és bekapcs, egyes portok limitálása és még sok minden – és mivel eléggé drága a cucc, ezért egy GPS modullal ellenőrizhető holléte. Elvileg képes 4G-n keresztül folyamatos online kapcsolatot is fenntartani, sőt mivel ez egy meglehetősen méretes – 18, 8 kg és 44x27x35 centiméteres – „koffer”, ezért gurulós bőrönd gyanánt is mozgatható a kihúzható fogantyúja és a sarokban elhelyezett kerekei segítségével. Mint látható, a Zendure SuperBase Pro 2000 szinte mindent tud, amit a témában tudni lehet, ezért is kérnek érte 640 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot a GKB22SS1  kuponkóddal, EU raktárból, a szállítás természetesen ingyenes ekkora összegnél. Két kiszerelésben kapható, vagy egy 120 W-os napelemes töltőt vagy egy AOVO M365 Pro rollert adnak mellé.

hirdetés