hirdetés

Így vásárolhatsz 3100 forintért Windows-t

Már a nagy májusi frissítés is megérkezett

hír
Így vásárolhatsz 3100 forintért Windows-t 1
Atika
írta: Atika
2020-06-02

Mint azt bizonyára tudjátok elindult a Windows 10 May 2020 frissítés kiadása, amivel még biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tették a rendszert. Ha még mindig nem váltottál a legújabb Windows operációs rendszerre, akkor most itt az idő, ugyanis a Keysworlds tartósan alacsony áron kínálja a Microsoft üdvöskéjét.

Még többre van szükségetek? Akkor itt van az Office 2019 50% kedvezménnyel

Ha egyszerre több szoftverre is szükségetek lenne, akkor jó hír, hogy az Office 2019 Pro programcsomag és az ezt tartalmazó bundle-ök 50% kedvezménnyel kaphatóak a SUMMER50 kuponkóddal:

Természetesen a többi Office 2019-re is van kedvezmény, így a BOFF40 kóddal 40% kedvezményt kaphattok az alábbi termékekre:

Minden más szoftver 35% kedvezménnyel!

A Microsoft Office-nak már 1,2 milliárd felhasználója van. Ez nem véletlen, hiszen ez a legjobb megoldás, ha bármilyen irodai munkáról van szó. Éppen ezért nem csak a 2019-es, hanem a korábbi verziók árából is lefaraghattok a BOFF35 kuponnal:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Johny vino, Unsplash

hirdetés