hirdetés

Így juthatunk nagyon olcsón jó számítógéphez

Ryzen 5-ös konfig remek áron

hír
Így juthatunk nagyon olcsón jó számítógéphez 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-03-07

Azt gondolhatnánk, hogy olcsón nem lehet jó számítógépet vásárolni, de ez nagyon nem így van. A jó amúgy is egy szubjektív dolog, hiszen valaki csak egy egymilliós konstrukcióval tud létezni, másnak pedig egy középkategóriás, alig 200 000 forintos masina is bőven az igényei felett teljesít. A T-bao R5 egy olyan mini PC, ami középkategóriás hardvert nyújt, belépő áron, így pedig ténylegesen megvalósul az az állítás, hogy lehet olcsón jó gépet venni.

WiFi 6 szabványú hálózati kártya került bele, és Bluetooth 5.0 chippel is rendelkezik. A csatlakozókat nem spórolták le róla, szépen megsorozták a kütyü elejét és a hátulját is. Az előlapon találunk egy jack csatlakozót, két USB 3.0-t és egy Type-C portot. A hátulján még bőségesebb a kínálat, itt is van két USB 3.0, egy DisplayPort, egy HDMI dugalj, gigabites LAN csatlakozó és egy tápbemenet.

RGB LED világítás került az oldalára és a bekapcsoló gombja világít, ami egyben egy tekerőgomb is, amivel három fázisban állíthatjuk a gép teljesítményét. Az oldallapja mágneses, egyszerűen lepattintható, így könnyen hozzáférhetünk a belsejéhez, és a takarítása is könnyen elvégezhető. A gépet előre telepített, jogtiszta Windows 10-zel szállítják, tehát az árban már ez is benne van.

Nagyon jó kis miniatűr számítógép az R5, és a tudása alapján sokkal drágább is lehetne. Az ilyesmi hardverrel szerelt notebookok a hazai piacon 300 000 forinttól kezdődnek, de inkább még drágábbak. Ehhez képest ez a gép most a BGabf1b4  kuponkóddal megrendelhető 138 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, ennyiért pedig elképesztően jó ajánlat.

hirdetés