hirdetés

IENYRID M4 Pro S+ Max roller leárazva

Az izmosabb modell is olcsó elérhető

hír
IENYRID M4 Pro S+ Max roller leárazva 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-09

Két IENYRID modellt is teszteltünk, az M4 Pro kisebbik modellje is járt nálunk. Ezek viszonylag szolid, de közel sem csúcsminőségű rollerek, cserébe nagyon olcsók. Az IENYRID M4 Pro S+ Max az erősebbik variáns, 800 W motorerővel és akár 75 kilométeres hatótávval, de persze sok minden mást is tud a 10 colos masina. Sőt, egy ülést is kaptok hozzá, ha az NNNM4PRO11  kóddal 174 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásároljátok a kétkerekűt, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Mivel viszonylag nagy a végsebessége, valahogy meg is kell állni, így mindkét keréken tárcsafék lassítja. A kormánymagasság állítható, így a viszonylag magasaknak sem lesz kényelmetlen az IENYRID terméke.

Az NNNM4PRO11  kóddal 174 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásároljátok a kétkerekűt, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés