hirdetés

Idén is itt a Welock Karácsony

Hogy biztonságosan induljon az új év

hír
Idén is itt a Welock Karácsony 1

Forrás: Welock

írta: Bagi
2023-12-13

Ebben az évben is egy okoszár vásárral kíván nektek boldog Karácsonyt a Welock. Akár 50 euró kedvezménnyel vásárolhattok most zárakat és WiFi boxokat európai kiszállítással és 2 év garanciával. Látogassatok el a karácsonyi promóció oldalára, ahol részletes leírásokkal megtaláljátok az összes terméküket. Siessetek, az akció 10 nap múlva véget ér.

A zárhoz a XMAS50  kupont tudjátok használni, így 53 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai kiszállítással.

Welock SECBN51 ujjlenyomat olvasós zár

A SECBN51 egy kombinált ujjlenyomat-olvasós zár, melyen egy pici OLED kijelző is helyet kapott. Nagyon sokféle módon nyithatók vele az ajtók, ujjlenyomattal – ebből akár 100-at is fel tud venni –, RFID kártyával – 20 darabot kezel, és 3 található a csomagban –, vagy éppen appon keresztül, ha vásároltok mellé egy WiFi-s gatewayt. Az európai sztenderdeknek megfelel, így minden szabvány méretű ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 30-70 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek. A zár specialitása az OLED kijelző, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz státuszát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó egy adag áramforrással 1 évnyi üzemidőt ígér, de természetesen értesíti a felhasználókat az app, ha 20% alá esne a feszültség. Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 10 millió nyitásra tervezték, a folyadékoknak IP54-es szabvány szerint áll ellen, de nyilván ez nem egy kültérre tervezett eszköz.

Az XMAS50  kuponkóddal 53 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg 2 év garanciával.

Welock PCB41, számzárral

A termék szinte bármelyik európai standard ajtóba beszerelhető fúrás nélkül, aminek a vastagsága 50 és 100 milliméter között van, az installálás nagyjából 10 percet vesz igénybe. Nyitásra többféle lehetőségetek kínálkozik, a zárat az előre beállított számkóddal, RFID kártyával, vagy mobiltelefonos alkalmazással is fel tudjátok oldani.

Legfeljebb 10 jelszócsoportot tárol (ebből 3 rendszergazda funkcióval), és 20 kártya párosítható hozzá. Mint admin, kreálhattok egyszer használatos jelszót is a vendégeitek részére. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott adatok alapján napi 10 nyitással-zárással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha pedig a töltöttség 20 százalék alá esik, arról értesítést küld a készülék. Az ujjlenyomatolvasós tesójához hasonlóan ez is IP65 vízálló.

Az XMAS30  kuponnal 45 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg európai kiszállítással.

hirdetés