hirdetés

Húsvéti Windows vásár

A legjobb szoftvereket most olcsón megkaphatod

hír
Húsvéti Windows vásár 1
írta: Atika
2020-04-14

A húsvét idén sajnos a szokásosnál unalmasabban telt, ugyanis messzire nem nagyon mehettünk locsolkodni. Nem voltak nagy családi kajálások és a messze élő rokonokat sem tudtuk meglátogatni. A Keysworlds szoftverwebshop viszont szeretne kedveskedni még akkor is, ha már elmúltak az ünnepek.

A Windows 10-et önmagában is megvásárolhatjátok. A Microsoft eddigi legjobban sikerült és nagy becsben tartott operációs rendszere nélkülözhetetlen szinte minden komoly munkához. Az ROFF38 kuponnal 38% kedvezményt kaphattok minden szoftverből a Keysworlds-ön.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysworlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysworlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysworlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysworlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Hungarian -> Hungarian…
    • Create a new word list…
  • Copy

hirdetés