hirdetés

Hűsöljetek a kempingben is

Akkumulátoros ventilátorok a Ranvee kínálatában

hír
Hűsöljetek a kempingben is 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-07-08

Ha szoktatok kempingezni, akkor már biztos tapasztaltátok, hogy nagy melegben a sátor hasonlítani szokott egy sütőhöz, mivel megreked benne a forróság. Ekkor jön jól egy hordozható ventilátor, amit akár a plafonra is felakaszthattok és gyorsan felfrissíti a levegőt, ráadásul nincs szükségetek külső áramforrásra sem, mivel akkumulátorral szerelték fel. A Ranvee kínálatában most többféle praktikus kempingventilátor szerepel.

5400 mAh-s hordozható ventilátor

Az előző modellhez hasonlóan ez a kempingventilátor is felakasztható egy kampó segítségével. Ideális kültéri használatra, hiszen víz-, por-, és ütésálló. Könnyen magatokkal vihetitek, mivel csak 21,4x24x11,5 cm. Négy sebesséfokozat közül választhattok, illetve 360 fokban állíthatjátok a dőlésszögét. Imádni fogjátok, hogy 8 órás időzítővel is felszerelték. 5400 mAh-s akkumulátorral látták el, amit power banknek is használhattok a Type-C és az USB-A portján keresztül. Szinte minden hordozható kínai kütyü rendelkezik LED fénnyel, ennél a ventilátornál sincs másként. A lámpa fényerejét 3 fokozatban állíthatjátok.

A Ranvee-ről a DSY0QBJ4WNMS  kuponkóddal tudjátok megrendelni narancssárga vagy zöld színben, mindössze 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés