hirdetés

Hubsan Zino drón igencsak jutányos áron

Ezt magamnak is megvenném

hír
Hubsan Zino drón igencsak jutányos áron 1
írta: Don Kartács
2019-10-31

A télnek és az ünnepeknek van néhány igen pozitív hozadéka. Bár a drónszezon véget ért, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne repkedni, az árak viszont elkezdenek csökkenni, amit ti kihasználhattok. Számtalan terméket vettem már szezonon kívül, például uniciklit 90 000 Ft-ért – itthon 220 000 volt -, vagy éppen itt a Hubsan Zino 73 000 Ft-ért, amit a GBH117S25 kuponkóddal érhettek el. Ne feledjétek az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítást sem.

A teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat: automatikus fel- és leszállás, automatikus visszatérés, körkörös filmezés, tárgykövetés, útvonalrepülés, sportmód és így tovább. A legjobb a gépben az, hogy kifejezetten stabil, könnyű vele repülni, és az sem mellékes, hogy 1000 méterig működik a képátvitel, a távirányítás hatótávja pedig a 2,5 km-t is eléri, ez pedig több mint elég szinte mindenre. Ráadásul nincs is igazán alternatívája, a Xiaomi Fimi A3-at simán veri tudásban és képminőségben is, szóval az olcsó kategória királya a Hubsan Zino.

Életemben nem tudom hány géppel repültem – biztosan több mint százzal -, de az egyik emlékezetes ezek közül a Zino volt, és nemcsak a GBH117S25 kuponkóddal elérhető 73 000 forintos ára, hanem a kiegyensúlyozottsága miatt is. Aki pedig még nagyobb vadra vadászik, annak ott van a Hubsan Zino felokosított változata, a Pro, némileg magasabb árért.

hirdetés