hirdetés

Huawei Watch Fit Mini – stílusosan az egészségedért

Újítsd meg sportolási szokásaidat

hír
Huawei Watch Fit Mini – stílusosan az egészségedért 1

Forrás: Gshopper

írta: Raven96
2024-03-11

Számos okosórát és aktivitásmérőt teszteltünk már, nemcsak Huawei márkanévvel ellátottakat, hanem rengeteg másikat, mindegyikről itt olvashattok. A Huawei Watch Fit Mini még ugyan nem járt nálunk és nem is egy mai darab, de ár/érték arányát tekintve kiváló választás, hiszen tudása majdhogynem megegyezik egy mai modellével. A véroxigénszintet és a menstruációs ciklust is követi, emellett 96 sportmódból választhatsz, a termék rendelésekor pedig 3 csodás színből Gshopperen.

Egyéni célokat is beállíthatsz, amik inspirálnak és még erőteljes használat esetén is, ha egész nap nyomkodod a kütyüt, 10 napig bírja egyetlen feltöltéssel. „Átlagos” felhasználási idő esetén ez 14 napig is kitarthat, a töltéshez szükséges, mágneses töltője pedig egy dobozban érkezik vele.

Ha megjött a kedved egy okosórához, de nem a legújabb, méregdrága modellre vágysz, akkor ajánlom a Huawei Watch Fit Minit, ami kora ellenére még mindig kitűnő választás. Most a gshopper20  kuponkóddal, Gshopperről rendelve 3 színből is választhatsz: fehér, barna és lila. Mindegyik végösszege 19 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ez pedig még az óra legutolsó, itthoni áránál is alacsonyabb, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés