hirdetés

HP cuccok is betörtek a Banggoodra

Pendrive-ok, SD kártya és hangszóró

hír
HP cuccok is betörtek a Banggoodra 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-24

Kevés számban, de előfordul, hogy nem kínai gyártók termékei is megjelennek a Banggood webshopban. Volt erre pár példa, de eddig a HP-val még nem találkoztunk, és ha minden igaz, akkor csak nemrég tették fel ezeket a tételeket a boltba. A lista nem túl kövér, nincs sok HP cucc, de kaptunk háromféle pendrive-ot, egy SD kártyát és egy hangszórót, bár ez utóbbi nem egy olcsóság, ennyiért nem igazán megérős, de az adattárolók annál inkább.

HP cuccok is betörtek a Banggoodra 2

Forrás: Banggood.com

HP X796W USB 3.1 pendrive

Ez egy klasszikus pendrive, aminek visszahúzható a csatlakozója a kütyü házába. A borítása fém, ellenáll a karcoknak, az ütéseknek és a leejtés sem fog neki megártani. A végén található egy kis lyuk, amin keresztül felfűzhetjük akár a kucscsomónkra is vagy esetleg kulcstartót tehetünk rá. USB 3.1-es adatátvitelre képes, ami akár 300 MB/s-os olvasási sebességet is jelenthet. A kapacitása minimum 64 GB, de még félterás méretű is rendelhető belőle.

Ezt a modellt hazai boltokban nem találtuk, a Banggoodról viszont négyféle méretben is elérhető, az árak pedig így alakulnak a BGHU2127  kuponkód felhasználásával:

64 GB: 4 850 Ft
128 GB: 7 300 Ft
256 GB: 15 000 Ft
512 GB: 36 600 Ft

HP cuccok is betörtek a Banggoodra 3

Forrás: Banggood.com

HP V221W mini USB 2.0 pendrive

Ez egy nagyon kicsike pendrive, mindössze 24x12x4,5 milliméteres az egész kütyü. Szinte csak egy csatlakozó a termék, viszont van ezen is egy kis fül, tehát felrögzíthetjük bárhová ezt a modellt is. A sebességétől nem kell hanyatt esni, hiszen csak USB 2.0-s az eszköz, így leginkább olyan felhasználási módokhoz ajánljuk, ahol jobban számít a méret. Például rá lehet tenni egy kulcscsomóra, hogy vész esetén legyen nálunk, vagy lehet kocsiban is használni zenelejátszásra, és alig lóg ki a műszerfalból, nem lesz zavaró.

Két méretben elérhető a Banggoodon ez a pendrive, a 32 GB-os variáns 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a 64 GB-os pedig 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BGHU2128  kuponkóddal.

HP cuccok is betörtek a Banggoodra 4

Forrás: Banggood.com

HP X5200M USB-A/Type-C pendrive

Ez a modell kétféle csatlakozóval rendelkezik, az egyik oldala USB-A végű, a másikon pedig egy Type-C kapott helyet, hogy mindenféle eszközhöz tudjuk használni. A sebességére sem lehet panaszunk, USB 3.1-es a pendrive, és 130 MB/s-mal tudja olvasni a rajta lévő adatokat. A készülék háza fémből készült, így ellenáll a fizikai behatásoknak.

Háromféle méretben kapható Banggoodon, az árak pedig így alakulnak a BGHU2129  kuponkóddal:

32 GB: 5 300 Ft
64 GB: 5 900 Ft
128 GB: 10 900 Ft

HP cuccok is betörtek a Banggoodra 5

Forrás: Banggood.com

HP MI210 micro SD kártya

Egy egyszerű micro SD kártya a HP-tól, ami Class 10-es/UHS-I-es. Az olvasási tempó ennek megfelelően maximum 100 MB/s, és 30 MB/s írási sebességre képes, és ugyan nem ez való 4K felvételek rögzítésére, de például FHD-ban gond nélkül vehetünk fel rá anyagot. Tehetjük kamerába, telefonba, menetrögzítőbe és egyéb hasonló kütyükbe.

Háromféle kapacitással árulják a Banggoodon, az áraik pedig az alább láthatók a BGHU2130   kuponkódot felhasználva:

32 GB: 4 020 Ft
64 GB: 4 560 Ft
128 GB: 8 100 Ft

HP cuccok is betörtek a Banggoodra 6

Forrás: Banggood.com

HP DHE-6000 hangszórópár

Két kisméretű hangszóróból áll ez a páros, amit használhatunk notebookhoz vagy számítógépekhez. A mérete kicsi, csak 72x82x120 mm-es, és a teljesítménye is csak 6 watt. Jack csatlakozóval és USB porttal dughatjuk rá a zene és az áram forrására, a kábelen pedig tudjuk a hangerejét szabályozni. A kinézete egészen vad, és RGB hangulatvilágítást is kapott.

Nem házibulira tervezték, ez a hangfalpáros arra jó, hogy a csapnivaló laptopos hangszórókat kiváltsa. Az ára ennek tükrében értelmezendő, mely így sem nagyon olcsó, de nem is vészes a BGHU2131  kuponkóddal, amivel 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, viszont ingyen szállítják ki.

hirdetés