hirdetés

Hozd ki a legtöbbet a telefonod kamerájából egy gimballal

Ezt mindenki megengedheti magának

hír
Hozd ki a legtöbbet a telefonod kamerájából egy gimballal 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-10-18

Rendszerint csak a felsőkategóriás telefonokba tesznek optikai képstabilizátort, de nyilván azok sincsenek olyan szinten, mint egy gimbal. Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a felvételből, akkor bizony egy gimbal nagyon jól jön. A nyaralós felvételek, a sportfelvételek de még a városnézős videók is általában mozognak rendesen, a remegő kép ellen pedig sokat számít egy stabilizátor. Ráadásul nem mondható drága mulatságnak, hiszen vannak már olcsó darabok, például az AOCHUAN Smart XE, ami bőven nincs meg 20 000 forint sem.

Az üzemideje nagyon impresszív, a 2600 mAh kapacitású akkuja 10 órányi működést tesz lehetővé, tölteni pedig Type-C porton keresztül lehet.

Egy ilyen stabilizátor szerencsére már egyáltalán nem drága. Ez a modell Banggoodról rendelhető, a BG434a54  kuponkóddal pedig mindössze 18 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés