hirdetés

Hóvégi telefonmustra

Ezek voltak a kedvenceitek

hír
Hóvégi telefonmustra 1
írta: Rolla
2019-06-27

Ebben a hónapban is érkezett újdonság a Xiaomi Mi 9T személyében, ami leginkább a pop-up kamerája miatta menő, de továbbra is szerepel a listán a középkategóriás közönségkedvenc, a Xiaomi Redmi Note 7. Hogy az összesítés közben naprakészek maradjatok, megmutatom a legújabb Ulefone Power 6-ot, ami esélyes, hogy a következő hónapban már letolja a listáról a Redmi Note 7-et. De jósolgatások helyett nézzük meg inkább, mik szerepelnek júniusban a kedvencek között.

Hóvégi telefonmustra 2 Xiaomi Mi 9T

A Mi 9T jelenleg tökéletes iskolapéldája annak, hogy miért is érdemes sok kütyüt inkább Kínából megrendelni. Amíg itthon jelenleg majd’ 150.000 forintba kerül, addig kintről 115.000 forintért vehetitek meg, ráadásul áfa- és vámmentes, ingyenes Netherlands Registered (PDM) szállítási módot is választhattok.

Xiaomi Redmi Note 7

A Xiaomi Redmi Note 7 a középkategóriás készülékek táborát erősíti. Ez elsősorban a SoC-n és a RAM-on mutatkozik meg, cserébe a kameránál próbálták odatenni magukat. Jelenleg a 3/32 GB-os verziót szerezhetitek be kedvezményesen, amit Snapdragon 660-as processzorral egészítettek ki.

A mobil “hájpját” a 48 Megapixeles kamera köré húzták fel, aminek a füstje igazából nagyobb volt, mint a lángja, ettől függetlenül nem lett vállalhatatlan az eredmény. (A képeket, amiket lőttünk, ebben a tesztben nézhetitek meg.) Android 9-re húzott MIUI-t kapott operációs rendszerként, továbbá figyelemre méltó az átlagnál nagyobb, 3.900 mAh-s akkumulátora, ami akár 3 napot is kibír egy töltéssel. 43.000 forintért rendelhetitek meg a jól ismert Netherlands Registered (PDM) szállítási móddal.

Xiaomi Mi 9

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb dobása a Mi 9, ami a Xiaomi legújabb zászlóshajója. Tesztünk alatt sem tudtunk rá egy rossz szót sem szólni, sőt. A világ jelenleg legerősebb SoC-ja, a Snapdragon 855 ebben a készülékben mutatkozott be elsők között, ráadásul a 6 GB ROM és a 128 GB belső memória is rátesz egy lapáttal az összteljesítményre.

Ehhez méltóan természetesen Android 9 fut rajta, és tud mindent, amit manapság kötelező egy csúcskategóriás mobilnak: 4G, B20, kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, vezetéknélküli töltés, NFC. Sarkalatos pont telefon vásárlásakor a kamera, ami ebben az esetben hibátlan, ott van a top 10 fotós és videós készülék között. Hasonló képességű társaihoz képest árban egyáltalán nem szállt el, a legnagyobb, 128 GB-os 117.000 forintba kerül. Szállításnál a Netherlands Registered (PDM) ingyenes szállítási módot válasszátok, ami áfa- és vámmentes.

Hóvégi telefonmustra 4 Xiaomi Mi 9

Ulefone Power 6

Ha unjátok a fekete színű telefonok egyeduralmát, de nincs szükségetek egy Mi 9 féle csúcskategóriás mobilra, akkor már 46.000 forintért is találtok nagy képernyős, megbízható darabot kék és fekete színben is. Az Ulefone Power 6 új a piacon, de már tudott olyat virítani, ami figyelemfelkeltő. 6.350 mAh-s akksija dupla akkora, mint az átlag okostelefonoké, ekkora telepeket csak strapatelefonoknál láthattunk eddig. 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely – ami 256 GB-ig bővíthető – bújik meg benne, ami ár-érték arányát tekintve veri a Redmi Note 7-et, ezért érdemes elgondolkozni vásárlásnál.

Valahol természetesen le kellett csippenteni a tudásából, ezért a kamerájával ne induljatok el World Press fotókat készíteni, de azért a 16+2 MP-es hátlapi kamerájával és a 16 MP-es előlapi kamerájával simán megörökíthetitek az eseményeket. Nemzetközi piacra tervezték, ezért 4G és B20 kapcsolatokat is ismeri, így zökkenőmentesen netezhettek az ország bármely területén. Ennyi pénzért, ilyen tudással félhet a Redmi Note 7, és itt is él a Netherlands Registered (PDM) szállítási mód.

Ha itt nem találtátok meg a számotokra megfelelőt, akkor nézzetek körül a tesztjeink között, ahol testközelből csekkolhatjátok őket.

hirdetés