hirdetés

Hotwav Cyber 13 Pro az ismeretlen strapatelefon

Feltörekvő okostelefon márka alsópolcos telója

hír
Hotwav Cyber 13 Pro az ismeretlen strapatelefon 1

Forrás: Aliexpress

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-17

Hotwav Cyber 13 Pro egy nem túl ismert telefongyártó, aki viszonylag okosan a strapaszegmensbe lőtt be a készülékét, a Hotwav Cyber 13 Pro mobilt. A központi magja elég különleges, a tabletekből ismert T széria 619-es verziója mozgatja a rendszert, 12 GB RAM társaságában. Tud mindenféle extrát, brutális elemlámpa funkciója van, gyorstöltést kapott szóval érdekes a készülék. És persze rommá kuponozható, a 11RENDKINAIT15  + 1GVOPFRDCEFO  kódokkal, a spend&save kedvezménnyek és alis coinokkal 45 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihető, a szállítás ingyenes.

A kijelzője 6,6 inch-es, 1080×2408 pixel felbontású IPS panel, Gorilla Glass védelemmel,

viszont a fényerejét nem találtam meg. Jó nagy méretű akkut kapott, 10800 mAh kapacitással, ami mellé kell is a 20 W-os gyorstöltés, és tud reverse charge-ot is, vagyis power bankként is működik. A rendszer Android 13, a szokott Google cuccokkal. A kamerát sem aprózták el, a fő szenzor 64 MP-es, ezt egészíti ki egy ultraszéles 8 MP-es és van egy rejtélyes „kiegészítő kamera” nevű szenzor is, ami gondolom a mélységélességért felel. Szelfizni 16 MP-es egységgel lehet, persze csak egy valós teszt mondaná el, a minősége ezeknek milyen.

Hotwav Cyber 13 Pro rommá kuponozható, a 11RENDKINAIT15  + 1GVOPFRDCEFO  kódokkal, a spend&save kedvezménnyek és alis coinokkal 45 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihető, a szállítás ingyenes.

hirdetés