hirdetés

Hot Brands Sale a Geekbuyingon

Elolvadtak az árak

hír
Hot Brands Sale a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-01-25

Új hét, új akcióhullám a Geekbuyingon, ugyanis a mai napon kezdetét vette a Hot Brands Sale. Az eseménynek köszönhetően számtalan kütyüt húzhattok be kedvezményes áron, ráadásul még exkluzív kuponokat is szereztünk, így még olcsóbban juthattok hozzá a kiszemelt termékekhez.

Viomi SE

A Viomi SE talán a Xiaomi legjobb ár/érték arányú robotporszívója, ami tavaly ősszel tett látogatást szerkesztőségünkben. 2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik, aminél ugyan van erősebb konkurense, de így sem szégyenkezhet miatta. A porszívózás mellett feltörölni is tud, az ehhez szükséges folyadékot a 200 milliliteres tartályába önthetitek, ráadásul Y alakú mozdulatokat beiktatva tünteti el még hatékonyabban a foltokat és a finom port.

A tetején található toronyban kapott helyet a LIDAR szenzor, ezzel méri fel a terepet, a térképet pedig a Mi Home alkalmazásban tekinthetitek meg, illetve innen vezérelhetitek a robotot, vagy frissíthetitek a szoftverét. A Viomi SE-t az NNNVIERE kuponkóddal 88 100 forintért rendelhetitek meg cseh raktárból, ingyenes és villámgyors szállítással.

Ha még több ajánlatra vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el a Hot Brands Sale nyitóoldalára, ahol megtaláljátok a GKB21BR8 kuponkódot, ami 8 százalék kedvezményt biztosít a vásárlásotokra.

hirdetés