hirdetés

Horgászoknak és üzletembereknek áll a világ

Karóra és etetőhajó tér vissza az olvasóhoz

hír
Horgászoknak és üzletembereknek áll a világ 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-06-13

A Cafago nem tud elszakadni a horgászok kedvencétől az etetőhajótól, így itt van egy szuper olcsó darab, eddig ennyiért tényleg nem volt elérhető a kiegészítő. A másik pedig a North Edge hagyományos órájába oltott modern megoldás, amit mindenféle szenzorokkal egészített ki a gyártó. Mindkét termék ingyenes szállítással érkezik, az áfát a pedig intézi a Cafago.

Az akkumulátora 5200 mAh-s, az üzemideje pedig általában 2-3 óra,

ami bőven elég az etetéshez, bár ennél a konkrét modellnél nem adják meg ezt az értéket. A vezérléséért egy egykezes maroktávirányító felel, nem túl bonyolult cucc, van rajta egy iránykar, meg pár gomb a hajó vezérléséhez. A jópofa, kétmotoros horgász kiegészítőért 20 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Eddig ennyiért még nem láttam, szóval akinek ez az alapváltozat is megfelel, az már viheti is.

North Edge karóra – Digitális és analóg

A North Edge órái viszonylag ismertek egy bizonyos réteg körében, leginkább azok választanak ilyesmit, akik kedvelik a hagyományos dizájnt, de mégis csempésznének egy szeletet a modern technikákból is az óráikba. A fém óratest tartalmaz egy hagyományos analóg és egy digitális számlapot is, itt jeleníti meg a szenzoroktól kapott információkat. És ennek az órának tulajdonképpen pont ez a lényege, hiszen rendelkezik barometrikus, magasságmérő és hőmérséklet szenzorral is, előbbit a fejfájósok fogják nagyra értékelni. Az iránytű sem maradt ki a North Edge Snow Leopard modelljéből, illetve kiszúrtam az „Azimuth” feliratot a sajtóanyagban, aminek a csillagászati távcsövekkel, mint hobbival foglalkozók fognak örülni.

Az óra természetesen 50 méterig vízálló, a számlapja foszforeszkál a sötétben, van háttérvilágítása, ébreszt is ha kell, másodperceket mér és mutatja az aktuális dátumot is az LCD panel. A számlapot edzett üveg zárja le, a tokozás acél, vagyis egy pofás karóra tulajdonosai lehettek 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami azért mégiscsak örökölt valamit a modern vívmányokból. A szállítás ingyenes, a termék után a Cafago fizeti az áfát.

hirdetés