hirdetés

Horgászat után egy kis mozi?

Etetőhajó és egy annak idején slágerprojektornak nevezett Xgimi termék

hír
Horgászat után egy kis mozi? 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-04-21

A Cafago lát valamit a horgászokban, mint felvevőpiacban, hiszen ennyi etetőhajó rég volt a piacon, a különbség annyi, hogy a mostani már GPS-szel szerelt, amiről a cikkünkben elolvashatjátok, miért fasza. A másik a legendás Xgimi projektor második szériája, ami nem mai csirke, cserébe nem kerül fél millába, mint annak idején. Mindkét cuccot EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

A kétsávos WiFi természetesen alap, mint ahogy a rahedli port is, van itt USB 2.0 és 3.0, HDMI, LAN, jack és SPDIF bemenet is. Akit pedig a projektorok hangja szokott zavarni, annak nem kell aggódnia, a működési zaj nagyjából 30 decibel, ez durván a hulló falevél szintje. A még ma is teljesen vállalható projektor ára az idő előrehaladtával a mélybe zuhant, 145 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból.

GPS-es etetőhajó – Oda- és visszatalál

Az etetőhajók értelme az, hogy olyan helyekre is le lehet szórni velük az etetőanyagot, ahová nem tudjátok azt kosárral bedobni, például egy kanyarodó öböl, a tó közepén lévő törésvonal, de a nád mögé is nehéz betalálni. Minden ilyen jármű kb. 1-2 kilogramm kajeszt tud magával vinni, a mai tesztalanyunknak azonban 3 kioldó kosara is van, hogy több helyre és egyenletesen elszórhassátok az eledelt.

A hatótávja 500 méter,

és jellemzően egy „drón távirányítóval” kell terelgetni a hajót a vízben. A gond az, hogy egy 30 centis csónakot 500 méterről sehogyan sem lehet látni, nem lesz meg az orientáció, hogy merre gyertek vissza, szóval nagyon könnyű elveszteni a járművet.

Erre találták ki a GPS alapú helymeghatározást, hiszen így tudja a hajó, hogy merre jár, képes visszatérni a kiindulási pontjára, illetve adott helyre is elküldhető. Van továbbá pár extrája, ami a horgászoknak fog kedvezni, az egyik, hogy lehet hozzá hálót kapcsolni, amit tud húzni a vízben, dupla motorral szerelték fel a nagyobb hullámállóság végett, de pl. mutatja, működnek-e az éjszakai fényei, vagy hogy merre van észak. Ezek mind a navigációt segítik. 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte EU raktárból, az ár eléréséhez kuponra sincs szükségetek.

hirdetés