hirdetés

Hordozható monitorral sokkal könnyebb a munka is

Akár egy tablettel is használható a megjelenítő

hír
Hordozható monitorral sokkal könnyebb a munka is 1

Forrás: TomTop

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-02-23

A TomTop mai felhozatalában összesen csak két termék található meg, az egyik a megbízható márkának számító Lenovo, ami az M8 Plus tablettel érkezik. A másik termék egy hordozható, Type-C-s monitor, amit azok fognak nagyra értékelni, akik sokat dolgoznak távoli lokációkon, szükségük van még egy megjelenítőre, és az áramforrást is megoldanák a notebookjuk segítségével. Mindkét termék európai raktárból érkezik, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés

Full HD hordozható monitor – Laptop mellé

Nagyjából 4 éve használok hordozható monitort, amit itthon a párom szokott magához húzni, mert nekem van 2 hagyományos. Nagyon hasznos, iszonyatosan megkönnyíti a munkát, ha nem vagyunk otthon, hiszen Type-C porton keresztül átvihetők az elektronok és a kép is, ha a túloldali eszköz is támogatja ezeket a funkciókat. Természetesen a mai delikvensen van mini HMDI és jack port is, utóbbi a hangkimenetért felelős, de Type-C-ből is 2 jutott rá. A felbontása Full HD, vagyis 1920×1080 pixel, a mérete pedig 15,6 inch, ami gyakorlatilag egy hagyományos notebook kijelzővel egyezik.

IPS a technológia, a fényerő 470 nit, és mivel csak 0,9 cm vastag a megjelenítő, ezért simán be lehet csúsztatni a notebook táskába vagy a hátizsákba a lapos mellé. Természetesen egyes telefonmodellekkel is képes együttműködni, viszont ez nem egy érintőképernyős megjelenítő, pedig mobiloknál ennek a funkciónak lenne értelme. A betekintési szöge 170 fok és 60 Hz-en frissít, ami nem rossz, ahhoz képest, hogy mennyit kérnek érte. 39 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, amivel így a bűvös negyvenezres határ alá éppen hogy becsusszan, ehhez pedig az EU raktáras szállítás sem ad hozzá további költségeket.

hirdetés