hirdetés

HONEYWHALE M2 MAX-B e-roller 108 000 Ft-ért

Teljesítmény és kényelem egyben

hír
HONEYWHALE M2 MAX-B e-roller 108 000 Ft-ért 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

Az elektromos rollerek világa egyre népszerűbb, és ha te is azon gondolkodsz, hogy belevágsz ebbe a modern közlekedési formába, a HONEYWHALE M2 MAX-B remek választás lehet. Az eszköz számos kényelmi funkcióval és kiváló teljesítménnyel rendelkezik, amely nemcsak a mindennapi ingázásban nyújt hasznos segítséget, de akár hosszabb utakra is kényelmesen használhatod.

A levehető ülés egy újabb kényelmi elem, amely lehetőséget ad arra, hogy hosszabb távokat is nyugodtan, ülve tegyél meg, ami nagyban csökkenti a fáradtságot. Az APP integráció segítségével pedig még jobban testre szabhatod a rollered működését, beleértve az mph és km/h közötti váltást is.

A HONEYWHALE M2 MAX-B elektromos rollert most 108 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatod meg az SPAK23  kuponkód felhasználásával. Az ajánlat ráadásul ingyenes szállítást tartalmaz az európai raktárból, így gyorsan és kényelmesen hozzájuthatsz ehhez a remek járműhöz.

hirdetés