hirdetés

Home office tuning Geekbuying módra

Új szintre emelnek

hír
Home office tuning Geekbuying módra 1
írta: hajas
2020-10-14

A koronavírus-járvány miatt rengeteg ember dolgozik távmunkában, azonban az otthoni munkakörnyezet nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő vagy kényelmes. Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek az úgynevezett álló munkaállomások, hiszen köztudott, hogy a sok ülés nem tesz jót az egészségnek. Szerencsére a Geekbuyingon is kapható állítható magasságú asztal, így álldogálva is végezhetitek a melót, de ezt a kínaiak még tovább tudták fokozni.

Xiaomi Urevo U1 sétapad

Az Urevo U1 azoknak lesz hasznos, akik számára fontos az egészséges életmód. A masina segítségével bármikor mozoghattok, és ehhez el sem kell hagyni otthonotokat. Akár 6 km/órával is tudtok sétálni, a sebességet a mellékelt távirányítóval állíthatjátok. A LED kijelzőn ellenőrizhetitek például az aktuális tempót, az elégetett kalóriákat. A gép mindössze 6,5 centi magas, így használat után simán betehetitek az ágy vagy a kanapé alá. Az UREVOAC kóddal EU raktárból 93 400 forintért rendelhetitek meg.

Remek hírem van azoknak, akik munka közben mozognának, ugyanis ha a két terméket együtt vásároljátok meg, spórolhattok is, a GKBShareASale kóddal 180 400 forintért kaphatjátok meg a két terméket.

hirdetés