hirdetés

Home Office cuccok

Powered by Aliexpress

hír
Home Office cuccok 1
írta: hajas
2020-04-15

Sokan érdeklődtök otthoni munkavégzéshez szükséges eszközök iránt, például webkameráért. Ebben a cikkben összegyűjtöttem nektek pár hasznos kiegészítőt, amik könnyebbé tehetik az otthoni munkavégzést.

Home Office cuccok 2

HD Webkamera – 6100 Ft

Itthon a legtöbb, jó minőségű kamera 10 000 forinttól kapható, de vannak jóval drágábbak is. Ha azonban csak arra van szükségetek, hogy az otthonról is be tudjatok csatlakozni egy videókonferenciába, akkor ő remek választás lesz. HD felbontásban tud rögzíteni, nem lesz kockás a kép. Beépített mikrofont is kapott, így a hangminőséggel sem lesz gondotok. Praktikus csipesz tartja az eszközt, így bárhova tudjátok rögzíteni.

Home Office cuccok 3

Kábelrendező – 110 Ft

Unjátok, hogy folyamatosan összegabalyodnak, eltűnnek a kábelek az asztalon? Ez a kábelrendező nagy segítség lehet számotokra. Egyszerűen csak fel kell ragasztani az asztal oldalára, és beletenni a zsinórokat, ami tartani fogja a belehelyezett kábeleket, így mindig kéznél lesznek, rendezetten. 6 színben érhető el, így biztosan megtaláljátok a nektek legjobban tetsző változatot.

Home Office cuccok 4

Mobiltelefon zárka – 3300 Ft

Nem tudjátok letenni a mobilt munka közben? A gyerek tanulás helyett játszik a telefonján? Van rá megoldás! Ebbe a ketrecbe bele kell tennetek a kütyüket, amik elvonják a figyelmet, így biztosan tudtok koncentrálni a feladataitokra, a gyerekek pedig a tanulásra!

Home Office cuccok 5

Kávétartó csipesz – 950 Ft

Kávéra sokatoknak van szüksége munka közben, viszont előfordul, hogy a papírok, füzetek és laptop mellett már nincs hely az asztalon. Ezzel a praktikus csipesszel egy kis extra helyhez juthattok, így lesz helye a bögrének, pohárnak.

Ha még több Aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy keressétek Best of Aliexpress sorozatunkat.

hirdetés