hirdetés

Hogyan pusztítja el az ételmaradékot a Halálcsillag?

A vicces szilikonformák Aliexpress boltja

hír
Hogyan pusztítja el az ételmaradékot a Halálcsillag? 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-23

A SILIKOLOVE Official Store az egyik legérdekesebb bolt Aliexpressen. Mindenféle szilikonformákat árulnak, amikkel számtalan dolgot lehet csinálni, sütit sütni, jégkockát csinálni, vicces dinós édességet a gyereknek, de még akár mosogatógép tablettát is. Nem menő, ha beteszitek a Halálcsillag formából készített saját mosogatóporos tablettákat néhány X-Wing társaságában és hagyjátok hogy leküzdjék az ételmaradékokat? Más tematikus cuccok is vannak itt, pár dollárért cserébe hazavihettek belőlük egy csokorra valót, szóval érdemes szétnéznetek a SILIKOLOVE Official Store-ban.

De ha valami vicces formából csináltok saját magatoknak mosogatótablettákat, és ezt teszitek be a gépbe, akkor egy kicsit nagyobb móka ez a munka is. Nem mellékesen magatoknak gyártani sokkal olcsóbb – ezt nem lövöm le egyelőre, de lehet írunk róla majd egy beszámolót, hogy sikerült -, megveszitek a mosogatógéphez való port az Aldiban, vagy otthon elkészítitek, formába öntitek, és máris kezdődhet a csata a Lázadók és a Birodalmiak között.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés