hirdetés

Hogyan készülj fel a home office-ra?

Must have szoftverek

hír
Hogyan készülj fel a home office-ra? 1
írta: Atika
2020-04-06

Annak érdekében, hogy a COVID-19 terjedését visszaszorítsák rengeteg cég hazaküldte a dolgozóit, hogy azok otthonról végezzék a munkájukat. Éppen ezért összeszedtünk néhány tanácsot, ami segíthet az otthoni munkavégzésben mindenki számára.

Legyen kényelmes a munkakörnyezet

Sok embernek jelentősen javul a teljesítménye, ha emeli a komfortérzetét. Legyen egy kényelmes székünk, fotelünk vagy kanapénk, növény vagy bármilyen dísztárgy a közelünkben, amitől jobban érezzük magunkat és máris jobban fog menni a munka.

Használjuk a legjobb szoftvereket

Az Office 2019 a Microsoft egyik legnépszerűbb irodai programcsomagja, ami rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, ami segíti a távoli munkavégzést. Ha te egy olyan felhasználó vagy, aki egyetlen gépen használja a szoftvereit és hatékonyan szeretnél otthonról dolgozni, akkor nagy valószínűséggel ezt fogod választani.

Hogy lehet ilyen olcsó?

Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.

  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A Keysworlds.com-on most 35 és 50 százalékos leértékelések vannak, amik miatt az amúgy rendkívül drága programcsomag szinte fillérekért szerezhető be. Az Office 2019 és az ezt tartalmazó Windows-os bundle-ök az SPOFF50 kuponnal féláron kaphatók:

Az Office 2016 Pro az egyik legismertebb Office csomag, hiszen a mai napig nagyon sokan használják. Mivel alapvetően elég drága kevesen tehették meg, hogy beszerzik, azonban a Keysworlds-ön az AOFF40 kuponnal rendkívül jó áron juthattok hozzá.

Mivel a fentebb említett programok mindegyike Windows rendszeren fut, ezért ezt is be tudod szerezni ott helyben. A Windows 10 a legnépszerűbb operációs rendszer a világon, már több mint 900 millió számítógépen fut. Nem véletlen, hiszen a Microsoft már közölte, hogy hosszú ideig nem terveznek új főverziót kiadni, így azok is beszerzik, akik eddig a „Windows 11-re” vártak. Az SPOFF35 kuponkóddal az alábbi árakon vásárolhatjátok meg a Windows 10 különböző verzióit:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés