hirdetés

Hódítsd meg a hegyeket a Samebike RS-A08 e-bringával!

Hosszú távokat megtesz erős motorral a rázósabb terepeken is

hír
Hódítsd meg a hegyeket a Samebike RS-A08 e-bringával! 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-18

A Samebike RS-A08 elektromos hegyikerékpár a hegyi utak meghódítására készült, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire szükséged lehet, hogy a legnagyobb kihívásokkal is megbirkózz. Ez a prémium minőségű e-bike nemcsak a teljesítményével, hanem a kényelmével és az intelligens funkcióival is lenyűgözi a felhasználókat. Ha olyan kerékpárt keresel, amely hosszú távokat is képes megtenni, erős motorral rendelkezik és könnyedén alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz, akkor ez a modell neked készült.

Az e-bike multifunkciós LCD-kijelzője minden fontos információt megjelenít, ami az utazásod során szükséges lehet. Láthatod az aktuális sebességed, a rásegítési szintet és az akkumulátor állapotát, így mindig pontosan tudod, mennyi energiád maradt. A könnyen eltávolítható akkumulátor révén akár külön is töltheted az akkumulátort, anélkül, hogy a teljes kerékpárt be kellene vinned a lakásba.

Összességében a Samebike RS-A08 egy olyan elektromos hegyikerékpár, amely nemcsak erős és strapabíró, hanem rendkívül kényelmes is. Ideális választás lehet mind a hétköznapi, mind a terepen való használatra, hiszen minden szükséges funkcióval rendelkezik a megbízható és élvezetes utazáshoz. Ha szeretnél egy igazán kiemelkedő e-bike-ot, amely hosszú távra lett tervezve, akkor ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot! A Geekbuyingon most a SPGJ68  kuponkóddal mindössze 641 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, szállítási költséggel együtt.

hirdetés