hirdetés

Hó eleji Cafago akciók

Kuponok is vannak

hír
Hó eleji Cafago akciók 1
írta: hajas
2020-10-05

Az új hónappal berobbantak a Cafago legújabb ajánlatai is, melyekből készítettem nektek egy válogatást. Ma Beats fülhallgató, okos csillár, elektromos roller, lézeres távolságmérő és digitális rajztábla került a porondra. A termékek a szállítási mód vagy az árazásuk miatt áfa- és vámmentesen érkeznek hozzátok.

Beats by Dr. Dre UrBeats 3

Manapság egyre inkább a vezeték nélküli fülhallgatók dominálják a piacot, azonban sokan még mindig a hagyományos, zsinóros megoldást preferálják.A Beats by Dr. Dre például kiváló minőségű füleseket gyárt, ár-érték arányban az egyik legjobb az UrBeats 3. A kütyü hátulja mágneses, így ha közel tartjátok őket egymáshoz, összetapadnak, így elkerülhetitek, hogy kialakuljon a kibogozhatatlan „gordiuszi csomó”.

A kábelen egy vezérlő kapott helyet, így akár mobilotok elővétele nélkül is fogadhattok hívást vagy állíthattok a hangerőn. Különböző méretű gumiharangokat mellékelnek a csomaghoz, így biztosan megtaláljátok a számotokra legkényelmesebbet. A C0581F kódot ha használjátok, akkor csak 6800 forintot kérnek érte.

Xiaomi Duka LS-P lézeres távolságmérő

Tavaly novemberben próbáltuk ki a Xiaomi (ATuMan) Duka LS-1 névre hallgató lézeres távolságmérőt, aminek tesztjét ide kattintva éritek el, most pedig a nagy tesót, az LS-P-t hoztam el nektek. A barkácsolni szerető egyének kelléktárába erősen ajánlott a kütyü, hiszen kiváltja például a mérőszalagot vagy a colstokot. Nagyon kompakt, akár a zsebetekben is elfér, ráadásul kaptok hozzá egy csuklópántot is. 200 mAh-s akkuval rendelkezik, amit micro USB-vel tudtok tölteni, teli aksival pedig akár 3500 mérést is elvégezhettek. A gyártó szerint 40 méterre is képes elmérni, a hibahatár 1 mm. De nemcsak távolságot, hanem alapterület számolást, szög és térfogatmérést is végezhettek vele, de még egy vízszintjelző is került a kütyübe. A digitális kijelzőt rossz fényviszonyok között is használhatjátok, hiszen beépített háttérvilágítással rendelkezik. Az ADMO7 kóddal 7900 forintért szerezhetitek meg.

BOSTO 16HD digitális rajztábla

A BOSTO 16HD a hobbi művészlelkű embereknek kedvez. 15,6 colos, Full HD felbontású, IPS, nyomásérzékeny érintőpanellel rendelkezik, ami 16 millió szín megjelenítésére alkalmas. A készülék Plug&Play, vagyis a számítógéphez való csatlakoztatás után pillanatokon belül használatba vehető. Mellékelnek hozzá egy érintőtollat, 20 darab pótfejjel. A tollat 5 percnyi töltéssel 5 órán át használhatjátok. A kijelző állványa több szögben állítható, ami garantálja a kényelmes használatot. A csomagban egy rakás kiegészítőt találtok, ilyen például a tollnak az állványa, tisztítókendő, kesztyű, töltőkábel, mindenre gondolt a gyártó. 56 100 forintért rendelhetitek meg, német raktárból.

Niubility N1

A válogatás végére pedig a Niubility N1 elektromos roller maradt. A 120 kilogrammos teherbírású járművel akár 25 km/órával is gurulhattok, a 8,5 colos, felfújható kerekek pedig csökkentik a rázkódást. Az N1 néhány mozdulattal összecsukható, így szállítás vagy tárolás esetén tudtok spórolni a hellyel. Tárcsaféket és E-ABS rendszert is kapott, a biztonságotokat pedig tovább fokozza a beépített világítás. 7,8 Ah-s akkut szereltek bele, ami akár 25 kilométeres hatótávot biztosít számotokra, és nagyjából 3-4 óra alatt tudjátok feltölteni. A TCN1B kóddal 82 500 forintért vásárolhatjátok meg Németországból.

hirdetés