hirdetés

Hivatalos boltok az Alin

Xiaomi, Blitzwolf, Baseus, Tronsmart

hír
Hivatalos boltok az Alin 1
írta: Rolla
2019-09-17

Bár a mai napig sokan azt hiszik, hogy az Aliexpress az online webshopok józsefvárosi piaca, gyakorlott vásárlók már tudják, hogy a legmenőbb eredeti cuccokat is beszerezhetik a piactér oldaláról. Nem kell műértőnek lennetek ahhoz, hogy felismerjétek az original termékeket, elég, ha felkeresitek az Aliexpressen belül a hivatalos boltot. Azon kívül, hogy itt biztosak lehettek abban, hogy nem hamisítványt fogtok kapni, gyakran az árak is jóval kedvezőbbek, ráadásul a paletta is szélesebb. Ha szeretnétek megtudni, hogy van-e a kedvenc boltotoknak hivatalos változata, írjátok be a keresőbe a márkát, kiegészítve az „official store” hívószóval.

Blitzwolf Official Store

A népszerű Blitzwolf márkát az Aliexpressen kívül csak a Banggood oldalán találhatjátok meg, így külön öröm, hogy itt van végre egy lapon a legtöbb BW termék. Valószínűleg nem kell részletesebben elemezni a palettájukat, hiszen nálunk is láthattatok már sok bemutatót és tesztet. A Xiaomi Store-hoz hasonlóan itt sincs sajnos áfa- és vámmentes küldés, viszont a Blitzwolf termékeinek nagy része 10 000 forint alatt van, így nem kell emiatt aggódnotok, ráadásul általában ingyenes a szállítás.

Baseus Official Store

Valószínűleg a Baseus név sem ismeretlen már a számotokra, de ha mégis, akkor a cikkeinket itt találjátok a márkáról. Leginkább kiegészítőket találhattok a boltjukban, többek között töltőt, átalakítót, power bankot, gimbalt, fülhallgatót és különböző kábeleket találhattok a legkülönbözőbb eszközökhöz. Itt sincs vámmentes szállítás, viszont a kiegészítők nagy része bőven határ alatt van, így emiatt nem kell aggódnotok, továbbá az itt található kuponokkal továbbcsökkenthetitek az árat.

 

Tronsmart Official Store

Ha olcsó, jó minőségű Bluetooth-os hangszórót kerestek, akkor továbbra is a Tronsmart a nyerő. Idén már kipróbáltuk több terméküket is, amik közül a Tronmsmart T6 Plus volt a nyerő, ettől függetlenül a többi termékükre sem volt durva panasz. A hangszórókon kívül fülhallgatót, power bankot, billentyűzetet és egeret is találhattok, és az egészben a legnagyobb buli, hogy akár lengyel raktárból is megrendelhetitek ezeket. Így egy héten belül már nálatok lehet a termék, a szállítás legtöbbször ingyenes, továbbá az áfa és a vám miatt sem kell stresszelnetek.

hirdetés