hirdetés

Hinovo mágneses power bankek, vezetéknélküli töltéssel

Ezt még az Apple tulajok is szeretik

hír
Hinovo mágneses power bankek, vezetéknélküli töltéssel 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-04

A Hinovo power bankek kifejezetten jó minőségű cuccok, de persze ez önmagában még nem lenne elég az üdvösséghez. Van egy speciális tulajdonságuk, kompatibilisek az Apple MagSafe-es iPhone-okkal, így vezeték nélkül is tudnak tölteni. Természetesen gyorstöltési szabványt is támogatnak, és kétféle méretben kaphatók, 5000 és 10 000 mAh-s kapacitással elérhetők.

Két modellt is kínál a Geekbuying, az MB1-5000 és az MB1-10000 közül választhattok, a kettő között a kapacitás a különbség. Az előbbiért a 71ZRHLJJ  kóddal 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, utóbbiért az NNNHINOVO10000  kóddal 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek. Mindkét termék EU raktárból érkezik, a szállításért 800 Ft-ot kell fizetni.

Érdemes továbbá ránéznetek a Geekbuying aktuális akcióira is, ami a fogyasztói elektronikai cikkeket állítja célkeresztbe.

hirdetés