hirdetés

Himo villanybringák jó áron a Geekmaxin, most ajándékkal

Az első 50 rendelő autósporszívót kap ajándékba

hír
Himo villanybringák jó áron a Geekmaxin, most ajándékkal 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-05-06

A Himo már régebb óta gyárt elektromos bringákat, rollereket, és mint azt bizonyára sokan tudják a Xiaomi égisze alá tartozó márkáról van szó. A Geekmaxin több modelljüket is akciós áron tudjátok megrendelni, a HIMO ZB20 MAX és a HIMO C26 MAX árából például 70 euró azonnali kedvezményt kaptok, ha beírjátok az E8I5XYDP  kuponkódot. Ráadásul, ha gyorsak vagytok, akkor egy akkus autóporszívót is kaptok ajándékba a rendeléshez. Ez az ajándék, csak az első 50 vásárlónak jár.

 

Himo L2 Max

A Himo elektromos rollere nagynak számító, 10 colos, tömlős kerekekkel van felszerelve, így a nem feltétlenül a legjobb minőségű pesti utakon is elboldogul. Az akkumulátora 10,4 Ah-s 36 volt feszültség mellett, ami nagyjából 35-40 km megtételére elegendő. A motorja 300 watt teljesítmény leadására képes, amivel akár 30 km/órával is tud repeszteni. Természetesen a váza egy mozdulattal összecsukható, így befér egy kisebb méret autó csomagtartójába is. Jellemzi még a remek anyaghasználat és a szép kivitelezés.

Az ára a mostani promócióban, a HPxIsSeu  kuponkód használatával 211 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A termék európai raktárból érkezik, ebben az árban pedig már a szállítás és az áfa is benne van. A rollerre 1 év garanciát biztosít a Geekmaxi. 

Himo Z20 Max

A Himo Z20 Max egy elektromos kerékpár, ami a sima Z20 felturbózott változata. A 20 colos kerekeken guruló járgányt egy 250 wattos villanymotor hajtja, ami akár 25 km/h-s végsebességre is képes. Masszív, alumínium vázának köszönhetően akár 100 kilogrammal is terhelhető, ráadásul néhány mozdulattal összecsukható, így kis helyen is elfér, vagyis például simán bedobhatjuk a kocsink csomagtartójába, de egy társasházi tárolóban sem fog sok helyet elfoglalni.

Az áramellátásról egy 10 Ah-s akkumulátor gondoskodik, ami tisztán elektromos üzemmódban 50 km, míg rásegítéses módban 80 kilométer megtételéhez szükséges energiát tárol magában, feltöltése pedig csupán 5 órát vesz igénybe. A könnyebb hajtás érdekében 6 sebességes Shimano váltóval és alumínium pedálokkal látták el, de természetesen a biztonságra is gondoltak, így első- és hátsó tárcsafékeket, illetve LED világítást is szereltek rá.

A Himo Z20 Maxot fekete és fehér színben tudjuk megvásárolni a Geekmaxin. Ha beírjuk a megfelelő mezőbe a QDjXfbFW  kuponkódot, akkor 395 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnünk, a szállítás pedig ingyenes és villámgyors.

hirdetés