hirdetés

Hétzáró ajánlatok a Geekbuyingtól

PayPallel még olcsóbb

hír
Hétzáró ajánlatok a Geekbuyingtól 1

Forrás: Geekbuying

írta: hajas
2022-09-25

Erre a hétvégére két vezeték nélküli porszívót hoztunk nektek a Geekbuyingtól. Az egyik egy hihetetlenül olcsó készülék a Proscenictől, a másik egy száraz nedves porszívó az ILIFE-tól. Mindkettőhöz kupont is szereztünk, ráadásul, ha PayPallel fizettek, akkor további extra kedvezményre tehettek szert.

ILIFE F100

Az ILIFE F100 egy száraz nedves porszívó, vagyis egyszerre tudtok felporszívózni és felmosni. A 3000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően 30 percen keresztül is takaríthattok vele, ami akár 200 négyzetméter kitakarítására is elegendő. A folyadékot a 600 milliliteres tartályába tudjátok tölteni, a koszos vizet pedig az 500 milliliteres tartályába gyűjti. A dokkolója nemcsak tölteni tudja a készüléket, hanem takarítás után automatikusan megtisztítja a forgókefét. A kiáramló levegő HEPA filteren halad át, vagyis megköti az apró porszemeket is, ráadásul vízzel mosható.

A GKB22SS3  kuponkóddal 79 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, de ha PayPallel fizetettek, akkor 74 600 forintért vásárolhatjátok meg.

Érdemes rápillantanotok a Geekbuying aktuális nyereményjátékát is, melynek keretein belül találtok egy rakás extra akciót, játszhattok a Szerencsekerékkel, sőt, ha igazán szerencsések vagytok, akkor akár a vásárlásotok teljes összegét is visszakaphatjátok.

hirdetés