hirdetés

Hétvégi Cafago ajánlatok

Kütyü válogatás

hír
Hétvégi Cafago ajánlatok 1
írta: hajas
2020-06-05

Összegyűjtöttem nektek néhány kütyüt a Cafago weboldaláról. A cikkben találtok vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatót, szúnyogriasztót és hajnyíró gépet. Mindegyik termék az árazás miatt áfamentes, és ingyenes a szállításuk.

Kiváló hangzás jellemzi a Beats termékeit, ez igaz az UrBeats 3-ra is. A fülesek hátulja mágneses, így ha közel tartjátok őket egymáshoz, összetapadnak, és nem fog a kábel összegabalyodni. Különböző méretű gumiharangok kaptak helyet a dobozban, így biztosan megtaláljátok a számotokra legkényelmesebbet. 7600 forintot kérnek érte.

Ultrahangos szúnyogriasztó karkötő

A karkötő mindenféle vegyszer nélkül képes (elvileg) elriasztani a szúnyogokat. A kütyü úgy néz ki mint egy okoskarkötő, azonban kijelző helyett egy hangszóró található rajta, ami ultrahanggal űzi el az idegesítő vérszívókat. Micro USB-vel tölthető, és egy töltéssel 7 napon keresztül működik. A karkötő IP65-ös minősítést tudhat magának. Bár vannak kétségeink a termékkel kapcsolatban, így utánajártam, és volt néhány vásárló, aki szerint működik az ultrahangos szúnyogriasztás. A kíváncsiskodók 3200 forintért zsebelhetik be.

Xiaomi Enchen hajnyíró

Ha szeretnétek megtanulni valami újat, amivel pénzt is tudtok spórolni, akkor érdemes beruháznotok egy hajnyíróra. Gondoljatok csak bele, elmentek fodrászhoz, ott hagytok nagyjából 2-3000 forintot, és még adtok borravalót is. Ha vesztek egy hajvágót, akkor nagyjából két hajvágásból visszajön az ára. A gépen  találtok egy távtartót, amit a burkolatra rajzolt értékek alapján állíthattok 0,7 és 21 milliméter között, így könnyedén megtaláljátok az ideális hosszt. A vágásért kerámia kések felelnek, amelyek szinte sosem kopnak el, és még a dús hajjal is könnyen megbirkóznak. A kütyü akkumulátorral műküdik, így a vezeték nem fog akadályozni benneteket hajnyírás közben, ráadásul Type-C csatlakozón keresztül tölthetitek fel a gépet, teli akkuval pedig másfél órán keresztül üzemel. 5700 forintért szerezhetitek meg.

 

hirdetés