hirdetés

Heti Hekka robotporszívókkal és légtisztítóval

És a szokásos kuponhegyek is rendelkezésre állnak

hír
Heti Hekka robotporszívókkal és légtisztítóval 1

Forrás: Hekka.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-14

A Hekka általában nem aprózza el a kupongyártást, és a három terméken túl, amit részletesebben is kifejtettem a hírben, van még egy csomó másik is, amit táblázatos formában a cikk végén találtok. A három kiemelt termék egyike egy légtisztító – mikor láttatok utoljára ilyet 18 000 Ft alatt? – és egy hagyományos, illetve egy önürítős robotporszívó modell, amik meglehetősen olcsók. A Hekka mindhárom terméket EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

Összességében ez egy beugró modell, de a tapasztalataim alapján kisebb lakásokba ez is bőven elég, maximum egy picit lassabban forgatja át a levegőt. A Proscenic A8SE-t a HEKKAHU10  kuponkóddal 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni, ez nagyon alacsony ár, ennyiért ezt a terméket még sosem láttam.

Proscenic M8 Pro és M8

A Proscenic M8 Pro a cég önürítős porszívója, ennek az egyszerűbb variáns az M8. Kezdjük az M8 Próval, hiszen az olcsóbb modell különbségei nem olyan számosak, ezt a blokk végén részletezzük. Az M8 Pro alig változott a korábbi M7 Pro modellhez képest, viszont a dokkolóállomás jóval nagyobbra nőtt, hiszen az M8 Pro egy önürítős verzió, azaz ha a robot visszatér ide, akkor nemcsak az akkumulátort tölti fel, hanem a portartályból egy 4,3 literes papír zsákba átszívja a begyűjtött piszkot.

A robot LDS 8.0-s navigációs rendszert kapott, így sokkal pontosabban képes térképeket készíteni, mint a korábbi verziók. 2700 Pa-os szívóerővel rendelkezik, amit a szerkezet képes önállóan szabályozni, például, ha szőnyegre ér, akkor magától megemeli. Nemcsak porszívózni, hanem feltörölni is tud, ráadásul Y-alakú mozdulatok beiktatásával teszi mindezt, így még hatékonyabban takarít, az ehhez szükséges folyadékot a 300 milliliteres tartályba tudjátok önteni. 5200 mAh-s akkuval rendelkezik, ezzel pedig akár 256 percen keresztül képes a lakásban mászkálni. A mobilos applikációban pedig egy rakás funkciót találtok, például időzíthetitek, távolról elindíthatjátok, de megadhatjátok azt is, hogy hol takarítson a gép.

A Proscenic M8 annyiban tér el a nagyobb testvérétől, hogy:

  • nincs benne a csomagban az önürítős dokkoló
  • nagyobb a szívóereje, 2700-ról 3000-re nőtt
  • kisebb az akkumulátora, 5200 helyett 3200, így csak 130 percig képes takarítani
  • csendesebb, mint az M8 Pro
  • a felső fedél fényes fekete és nem szürke

A legfontosabb természetesen az, hogy olcsóbb, mint a nagyobb testvére, és akinek nincs túl nagy lakása, vagy csak nem akar a porzsák cserélgetésével foglalkozni, annak elég a kisebbik modell is. Az M8 Pro önürítős porszívóért a HKM8PRO  kóddal 126 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, míg az M8-ért 85 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell otthagynotok a kasszánál, ha felhasználjátok HKM8  kupont.

Milyen cuccok vannak még?

A Hekka nem aprózta el a kínálatot, nemcsak a fenti 3 termékre, hanem számtalan másikra is adott kuponkódokat, ezeket táblázatos formában tesszük közzé. Érdemes még az alábbi, nem termékhez kötött kuponokkal is próbálkozni az oldalon:

  • hekkahu10 : 26 EUR elköltése esetén 10 EUR kedvezmény
  • HK05OFF : 5 EUR kedvezmény elektronikai cuccokra
Termék neveRaktárKuponkódÁr
BMAX MaxPad I11 tabletCNHKBMAXI11 71 200 Ft
REDRAGON Fizz K617 mechanikus billentyűzetCNHEKKAHU10 15 800 Ft
Pre-sale Blackview Tab 7 tabletHKHEKKAHU10 31 600 Ft
HONOR Earbuds 2 Lite fülhallgatóEUHEKKAHU10 15 800 Ft
Anker Soundcore Space Q45 fejhallgatóCNHKANKER 39 500 Ft
Lenovo XT88 TWS fülhallgatóCNHK5OFF 5 900 Ft
SanDisk Ultra Dual 128 GB tárolóCNHEKKAHU10 7 900 Ft
Sandisk SSD Plus 240 GB tárolóCNHEKKAHU10 12 600 Ft
SAMEBIKE 20LVXD30-II elektromos kerékpárEUHKEBIKE 272 400 Ft
FIMI X8SE 2022 kamerás drónEUHKFIMI 181 500 Ft
Wanbo X1 Pro projektorEUHKWANBO 44 300 Ft
VIVIBRIGHT D5000 Native 1080P Full HD projektorEUHKVIVI 68 400 Ft
Pixthink M1 Mini projektorEUHKMINIPJ 54 600 Ft

hirdetés