hirdetés

Heti Cafago akciók

Elektromos pumpa és radiátor az aktuális ajánlatban

hír
Heti Cafago akciók 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-02

A mai Cafago ajánlatba két Xiaomi kötődésű termék került, ráadásul mindkét kütyü kényelmesebbé teszi a mindennapjaitokat. Az egyik egy akkumulátoros pumpa, a másik pedig egy vízálló hősugárzó, ami kiválóan bemelegíti a fürdőszobát is. Mindkettőre ingyenes a szállítás, az előbbi Kínából, az utóbbi német raktárból érkezik, de egyiket sem terheli már extra költség.

Smartmi GR-H vízálló hősugárzó

A GR-H modellszámú elektromos radiátor is 2200 wattos, de ez a típus IPX4 vízállósági besorolású, így akár fürdőszobában is elhelyezhetitek. Egy kihajtható szárítórudat is kapott, amire törölközőt, vagy nedves ruhát is rakhattok, a maximális terhelhetősége 1,5 kg. Gyorsan felmelegíti a levegőt, de mivel nincs benne ventilátor, csendesen működik, nyugodtan használhatjátok a hálószobában is. A hőmérséklet 6 fokozatban állítható 18 és 28 fok között, nem engedi a túlmelegedést, hanem tartja a beállított hőfokot a lakásban, aminek megfelelően szabályozza a teljesítményét. Ez is egy okos radiátor, applikáción keresztül állíthatjátok be a kívánt szobahőmérsékletet, jelzőfényt vagy akár a gyerekzárat. Ennek hála, mire hazaértek, kellemes meleg fogad titeket a lakásban. Ezt is könnyen mozgathatjátok, hiszen csak 6,6 kg és 780x216x526 mm méretű.

A Cafagón 36 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, ingyenes szállítással, német raktárból küldik.

hirdetés