hirdetés

Hétfői kütyüválogatás

T-bao munkaállomás

hír
Hétfői kütyüválogatás 1
írta: Toobee
2019-04-30

A hétvégét nem töltöttük céltalan pihenéssel, hoztunk nektek egy kütyüválogatást. A T-bao munkaállomás kimondottan érdekes eszköz lehet azoknak, akik sokat, sok helyről dolgoznak, ugyanis ez egy többféle bemenettel rendelkező, FHD felbontású kijelző, így akár billentyűzet és egér is köthető rá, de még a konzolunkkal is játszhatunk. Néhány törött kijelzővel pihenő notebook mellé is jól tud jönni, olcsóbb, mint a csere.

A tömege baráti, hiszen nem kell akkumulátort, egyéb hardvereket cipelni, 15,6 colos méret mellett sem érte el a 750 grammot. Nagyon hasznos és praktikus tok jár mellé, ami miatt semmilyen extra támasztékra nem lesz szükség, csak egy asztalra.

Nekem sokszor jól tudna jönni egy ilyen, most is a 13 colos gépemről pötyörészek, el tudnék viselni két monitort. Az áfamentes szállítás ingyenes, Duty Free Shipping néven találjátok, így szerintem nem rossz a 40.600 Ft-os ár. Rétegtermék, de aki ilyesmit keres, annak aranyat érhet.

H96 Max TV Box

A H96 Max TV box tesztje meglepő eredménnyel zárult, ugyanis még a BD50 anyagoktól sem riadt meg a gép, aki pedig a minőséget keresni, az Blu-Ray alá nem fogja adni. A H96 Max TV box egyik előnye a 4 GB RAM, bár azóta sok víz lefolyt a Dunán, és számos jó minőségű, konkurens termék színesíti a piacot. A BD50 fájlok lejátszása közben a KODI szerint rengeteg a tartalék, a RAM-ból például 20% körüli a terheltség. Az Android 7.1 alapokon nyugvó készülék jól optimalizált, a háttérben nem igazán fogyasztja semmi a memóriát.

Ellenben a CPU kihasználtsága a felső harmadban mozog, talán néhány magas bitrátájú filmbe beletörhet a bicskája, de azzal tisztában vagyok, hogy aki ilyen minőségű anyagokat szeretne nézni, az ennél komolyabb eszközt fog majd választani vagy épít egy HTPC-t, ahogyan én is tettem.

Bármelyik variációt is választod, biztosan nem áll meg az L5662V kuponkóddal 15.000 Ft-ért megvásárolható H96 Max árából, annak sokszorosába fog kerülni. Amennyiben teljes nyugalmat szeretnél, ajánlom mellé a 4.200 Ft-ért megvásárolható Duty Free Shipping szállítási módot.

Hétfői kütyüválogatás 5

Xiaomi Soocas So White ES03 elektromos borotva

A Xiaomi borotváival némi tapasztalatunk már akad, reméljük, hogy a So White névre hallgató modelljük is ugyanilyen jó. Mivel csak 6.800 Ft-ba kerül, érdemes vele egy próbát tenni, ugyanis a hazai kínálat krémje ennek a sokszorosába kerül. Annyira olcsó, hogy biztosan nem fogják megvámolni, de a Duty Free Shipping ingyenes, úgyhogy érdemes ezt választani.

A háromfejes ES03 megfelel az IPX7 szabvány követelményeinek, tehát használható a zuhanyzóban is, de a száraz működtetéstől sem jön zavarba. Az orosz nyelvet jól ismerő olvasóinknak mindenképp ajánlott a lenti videó, de a használhatóság és az általános anyagminőség azoknak is nagyon jól kivehető, akik nem értenek az egészből semmit.

Ennyi pénzt simán megér, lassan az analóg borotvákért is elkérnek ennyit. Akár mobiltelefonról vagy powerbankről is tölthető, utazós szettbe ideális választás. Egy töltéssel akár 60 percig is működik, 100%-ra hozni pedig 90 perc alatt lehet.

Huawei A2 okoskarkötő

A monokróm, 0,96 colos, OLED kijelzős Huawei A2 egy tavaly megjelent okoskarkötő. Ezen okból kifolyólag nem veszi fel a versenyt a mai modellekkel, azonban ezt az árazásban igyekeztek korrigálni a webshopok, a Cafagon most csak 5.500 Ft-ba kerül.

Ez a megjelenéskori ár fele, tehát egy nagyon olcsó vételről beszélünk. Érdemes sietni, már csak 400 db van belőle. A Huawei A2 teljesíti az IP67 szabvány feltételeit, viszont a használati utasítás kiemeli, hogy úszni, forró vízben tusolni nem szabad benne, ezt jól vésse a fejébe mindenki, mi is nyírtunk már ki így okosórát.

A 95 mAh-s akkumulátor mini méret, de ennél nagyobb nem kell bele, ugyanis a takarékos hardver mellett egyhetes üzemidő simán hozható vele. Az értesítéskezelés elég jó, a Huawei Health appon keresztül kommunikál az okostelefonokkal. Hasznos funkció az ülőmunkát végzőknek, hogy szól, ha túl régóta ülünk már, ilyenkor érdemes 2-3 percig sétálni, tenni venni, hozni egy pohár vizet.

Mivel pulzusmérőt is építettek bele, ezért alkalmas pulzuskontrollt igénylő edzésekhez. Annyira olcsó, hogy áfamentesen juthattok hozzá, a szállítás is ingyenes, tehát 5.500 Ft-ért érdemes rá lecsapni.

Hétfői kütyüválogatás 9

MOZA Mini-S gimbal

A MOZA Mini-S egy háromtengelyes gimbal, amihez rendkívül jó áron juthattok hozzá, ugyanis az érte kifizetett összeg a 20.000 Ft-ot sem éri el. Az áfamentes Duty Free Shipping szállítási mód ingyenes, ezért aggodalomra semmi ok. A netes vélemények alapján ez egy szuper eszköz, az ár-érték aránya remek, ráadásul a nagyobb Aircross szériáról magyarul is vannak tesztek, szóval nem egy noname gyártóról van szó.

Én azt mondom, hogy kezdésnek imádni fogjátok, érdemes megnézni a fenti videót, szerintem tök jó felvételeket csináltak vele. Előnye, hogy nagyon picike, ráadásul még talpa is van, tehát szelfizni vagy vlogokat készíteni is kiváló. Ez a kiegészítő levehető, a 1/4 colos menet segítségével pedig akár tripodra is rögzíthető, így tényleg sokoldalúan használható.

hirdetés