hirdetés

Hétfői ajánlatok a Geekbuyingtól

Új hét, új akciók

hír
Hétfői ajánlatok a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2021-06-07

Ez a hét sem indulhat a Geekbuying legújabb ajánlatai nélkül. A mai válogatásban két elektromos járművet és két sétapadot találtok, illetve kuponok is járnak hozzájuk, hogy még olcsóbban juthassatok hozzájuk. Mindegyik termék európai raktárból rendelhető, így amellett, hogy gyors lesz a szállítás, még az extra költségek miatt sem kell aggódnotok.

Xiaomi ACTON R1

Itthon is egyre gyakrabban találkozhat az ember elektromos gördeszkákkal. A Xiaomi ACTON R1 talán kevésbé ismert, de könnyen nagy népszerűségre tehet szert, hiszen remek a minősége és elég jó áron kapható. Egy töltéssel 12 kilométert gurulhattok vele, a maximális sebessége pedig 24 km/h. A töltése rendkívül gyors, mindössze 45-60 perc szükséges hozzá. Az anyaghasználatra nem lehet panasz, hiszen kanadai juharfát és a repülőgépeknél is használt alumínumötvözetet használtak, továbbá a gördeszka teherbírása eléri a 100 kilogrammot.

Vezérelni a mellékelt távirányító segítségével tudjátok. A biztonságotokról a készülék aljára szerelt fehér és piros LED fények gondoskodnak, és természetesen fékkel is ellátták, fékezéskor visszatáplálja az energiát az akkuba. A SPORTS05 kuponkóddal 79 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Lengyelországból, ráadásul ajándékba kaptok hozzá egy kesztyűt is.

WalkingPad C1 és XQIAO OVICX Q2S

A sétapadokkal bármikor, otthonotok elhagyása nélkül és mozoghattok. Ezek a készülékek jóval kevesebb helyet foglalnak, mint a hagyományos futópadok, továbbá némelyik még össze is csukható, így simán elfér például az ágy alatt is. A lenti készülékek rendelkeznek digitális kijelzővel, okostelefonotokkal is rájuk csatlakozhattok, így könnyedén visszanézhetitek az edzéseket. A gépek fontosabb adatait a következő táblázat segítségével könnyedén összehasonlíthatjátok:

NévLinkMaximális sebességTerhelhetőségKapaszkodóÖsszecsukhatóKuponÁr
Xiaomi WalkingPad C16 km/h90 kgnincsigenWKPADC1Z85 300 Ft
XQIAO OVICX Q2S10 km/h100 kgvanigenXOVICXQ2S141 000 Ft

hirdetés