hirdetés

Hekka fűthető cuccok kuponozhatók minden mennyiségben

Ezekben nem lehet fázni

hír
Hekka fűthető cuccok kuponozhatók minden mennyiségben 1

Forrás: Hekka.com

írta: Don Kartács
2022-10-10

Pár éve még menő volt a „Winter is coming” kifejezés, azonban most nem a kék szemű élőholtak fenyegetnek minket, hanem a durva rezsiszámlák és a hideg, bár sokak szerint ez még rosszabb. Erre a hullámra ül fel a Hekka, amikor három különböző, fűthető ruhadarabot kínál olcsóbban. Mindegyik kuponozható, és a cég fizeti utánuk az áfát.

Fűthető Tengoo dzsekik

Alapvetően kétféle ruhadarabról van szó, mindkettő 24 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, az egyikhez a HEKKACOAT1 , míg a másikhoz a HEKKACOAT2  kódot kell használnotok. A lényegi különbség a két ruhadarab között az, hogy az egyik a tipikus pufi kabátos style, amit inkább a mindennapokra vennék fel, de egy kirándulásra sem rossz. A másik inkább a széldzseki típus, el tudok egy ilyet képzelni például vitorlázáshoz vagy éppen síeléshez.

Viszonylag egyszerű aláöltözni, illetve a gyártó rábiggyesztette a szélálló jelzőt is. Mindkét kabát kapucnis, és az első háromféle – fekete, piros és kék -, míg a második négyféle – fekete, piros, zöld és világoskék – színben rendelhető.

Fűthető tréning ruha

Ez az egyik legextrémebb fűthető ruhadarab, ami ráadásul két részből áll, mind a felső, mind az alsó része fűthető. Számomra egy kérdés van a szettel kapcsolatban, hogy egy power bankról meghajtható-e, és így a két ruhadarab valahol összeköthető, vagy pedig 2 darab telepre van-e a fűtéshez szükség. Ez sajnos nem derült ki a leírásból, így inkább az utóbbira gyanakszom. A tréning szettért a HEKKASET3  kóddal 42 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Ami pedig a méretezést illeti, mérjétek meg az egyik kabátotokat, és a galériában látható mérettáblázattal nézzétek össze őket, ugyanis a kínaiak eléggé máshogyan számoznak, mint mi, európaiak. Normális esetben M-es európai ruhákat hordok, a kínai fűthető mellényem viszont 2XL-es. Tehát mérjetek és csak utána rendeljétek a ruhadarabokat.

hirdetés