hirdetés

Hazai terepen mozog a Roidmi EVA takarítórobot

Az önürítés sztárja szorongatja a konkurenciát

hír
Hazai terepen mozog a Roidmi EVA takarítórobot 1

Forrás: Roidmi.hu

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-05-10

A Roidmi EVA takarítórobot nem más mint egy önürítős dokkolós robotporszívó, ami a legmodernebb megoldásokkal riogatja a konkurenseket. Szinte mindent tud, amit ebben a témában ma a piacon tudni lehet, LiDAR alapú térképet épít otthonotokról, hetekre automatizálható, önmagát tisztítja, felmos és még vagy 100 másik szoftveres funkcióval is rendelkezik. A Roidmi.hu kínálatából 299 990 Ft-ért érhető el a hazai vásárlás minden előnyével egyetemben, vagyis magyar nyelvű számlát kaptok róla, magyarul segít az ügyfélszolgálat és természetesen a garanciális ügyintézés is itthon történik.

De természetesen ti is beleavatkozhattok a folyamatba virtuális falakkal, illetve a takarítás vagy felmosás alól kizárt területekkel, amiket az applikációban tudtok lepakolni az ingatlan stilizált alapterületére. És ha már feltörlés, itt nem a hagyományos értelemben vett felmosórongyos megoldásról van szó, hanem 2 darab körökörösen forgatott felmosófejről, amit 12 newton erővel présel a robot a padlóhoz, vagyis ez tényleg nevezhető felmosásnak. A víztartályaiban tárolt tiszta és koszos folyadékok mennyisége 3,6 és 4 liter lehet, vagyis egy jó darabig ezeket sem kell utántöltenetek.

A felmosás önmagában behoz még egy problémát, a felmosórongy bebüdösödését, de erre is van válasza az EVA-nak.

Bedokkoláskor ugyanis képes forró levegő segítségével megszárítani a felmosókorongokat, illetve bizonyos időközönként visszatérni az állomásra egy kis csutakolásra. Természetesen a porszívózást sem hanyagolja el, 3200 Pa szívóerővel tünteti el a porcicákat. Az automatizáltság fokára mi sem világít rá jobban, hogy még a saját frissítéseit is az online térből húzza le, amik tovább javítják a működés hatékonyságát, illetve alkalomadtán akár újabb funkciókkal is bővíthetik a repertoárt.

A mindent tudó robotot itthon a Roidmi.hu webáruházából vásárolhatjátok meg 299 990 Ft-ért, a hazai vásárlás minden előnyét – magyar számla, ügyfélszolgálat, garancia – élvezve.

 

hirdetés