hirdetés

Hatalmas nyereményjátékot tartunk a Tronsmart Feszten

Több Tronsmart ajándékcsomag is keresi a gazdáját

hír
Hatalmas nyereményjátékot tartunk a Tronsmart Feszten 1

Forrás: Tronsmart.com

írta: SonkaMod
2022-04-29

Április 29-én – tehát ma -, reggel 9 órakor elstartolt a Tronsmart Feszt, amit a RendeljKínait a Geekbuyinggal szoros együttműködésben hozott létre. Az akció alatt egy rakás Tronsmart terméket kedvezményesen lehet megvásárolni az egyedi kuponkódjaink segítségével, amiket az erre az eseményre fenntartott oldalon láthattok. Még egyet csavartunk a történeten, és nyereményjátékot is hirdetünk a webshoppal, ugyanis aki most vásárol a Feszt alatt a Geekbuyingról, az részt vesz több Tronsmart Gift Box sorsolásán.

Forrás: Tronsmart.com

Mivel 15 darab kerül kisorsolásra, így elég nagy a nyerési esély, hiszen nem milliók vesznek részt benne, hanem csak azok, akik az egy hét alatt és RendeljKínaitos linkeken keresztül vásárolnak a Geekbuyingról. A nyerteseket a Geekbuying sorsolja ki, és értesíteni is ők fogják a szerencséseket, ha véget ért a promóció, viszont szívesen vesszük, ha a nyertesek a Facebook csoportunkban vagy akár Facebook üzenetben megosztják velünk a jó hírt.

A Tronsmart Feszt nyitóoldalát érdemes átpörgetni, mert ott van minden akciós termék, de nem feltétlenül azok közül kell választani, bármilyen leadott és kifizetett rendelés részt vesz a nyereményjátékban.

Forrás: RendeljKínait

hirdetés