hirdetés

Hatalmas a választék a Huawei mobiltelefonok között

A tech óriás mindenkit vár egy jó ajánlattal

hír
Hatalmas a választék a Huawei mobiltelefonok között 1
írta: molcsa
2021-08-27

A Huawei mobiltelefonok napjainkra az egész világot meghódították, nincs ember, aki ne ismerné a nevüket. A több mint 170 országban jelen levő Huawei mára a világ egyik legnagyobb okostelefon gyártója lett. 1987-es alapításakor még csak egyszerű magáncégként kezdte el működését, első áttörését 1992-ben érte el, és mind a mai napig folyamatosan újabb fejlesztéseken dolgozik. Magyarországon 2005-ben kezdte meg tevékenységét az ország szívében, Budapesten. Az egyre feltörekvő és emelkedő népszerűségét elsősorban mobiltelefonjai csúcsminőségének köszönheti.

Forrás: huawei.com

Jellemzően az erős hardvert sem spórolják ki, így az alkalmazások gyorsabban töltődnek be, kiváló minőségű fényképeket és videókat készíthetünk, az animációk és videók zökkenőmentesen játszódnak le, és még a játékok sem akadnak meg a Huawei készülékeken. 4G és 5G technológiájú modelleket is találunk a készülékek között, a Huawei az új generációs 5G mobilhálózat élén járó kutatója és kidolgozója volt.

A “kötelező” WiFi, Bluetooth és GPS technológiák mellett sok modell rendelkezik NFC chippel is. Ezzel különböző információkat olvashatunk le NFC címkékről, de ennél fontosabb, hogy számos banki alkalmazás által támogatott technológia ez, így a telefonunk gyakorlatilag bankkártyaként is használható, ugyanúgy tudunk vele érintésmentesen fizetni, mint egy PayPass képes bankkártyával. Ilyen készülék pl. a P40 Lite vagy a Mate XS is. Operációs rendszerüket tekintve mindegyik modell Android alapú. A SIM kártya foglalat szinte mindegyik telefon esetén két kártyát is képes fogadni (Dual SIM). Ezek külön ki- és bekapcsolhatóak, így elegendő egyetlen készüléket magunknál hordani akkor is, ha van egy privát és egy céges telefonszámunk is.

A Huawei modellek kivételesen magas kapacitású akkumulátorokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy egy egész napos navigáció, videónézés, esetleg egy egész napos játék során gyorsan lemerülnek. Ilyen a Huawei XS készülék is például, mely a takarékos Kirin 990 5G lapkészletnek és a 4500mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően hosszú üzemidőt kínál. Ráadásul az 55w-os Supercharge6 gyorstöltéssel akár 30 perc alatt 85%-ra tölthető az akku. Egyes készülékek esetében vezeték nélküli töltés is lehetséges, ilyen például a P30 Pro és Mate 40 Pro okostelefon.

Huawei telefonok választásával biztosak lehetünk abban, hogy minőségi alkatrészekkel és igen erős belső tulajdonságokkal rendelkező készülékeket használhatunk nap mint nap. Mint minden más gyártó, a Huawei is több kategóriában gyárt telefonokat, és folyamatosan újabbnál-újabb készülékekkel lep meg, így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő modellt.

hirdetés