hirdetés

Hasznos cuccok a szabadidő eltöltéséhez

Egy éjjellátó távcső és egy gimbal a Cafago ajánlatában

hír
Hasznos cuccok a szabadidő eltöltéséhez 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-01-22

Ha szerettek kirándulni, vagy járni a természetet, a Cafago mai termékeit nektek találták ki. Hoztunk nektek egy infravörös érzékelős, éjjellátós távcsövet, amivel még sötétben is elláttok akár 800 méterre. Ha filmeznétek túra közben, a három tengelyes hohem iSteady M6 gimbal siet a segítségetekre, így remegésmentes, éles felvételeket készíthettek. A szettben találtok AI szenzort és állítható LED lámpát is. Mindkét terméket ingyenesen szállítják ki.

hohem iSteady M6 gimbal szett

A hohem isteady M6 egy professzionális 3 tengelyes okostelefon-stabilizátor, amely ideális a vloggerek, élő közvetítések és olyanok számára, akik profi minőségű tartalmat szeretnének létrehozni. Egy Al érzékelővel integrált mágneses fényforrással rendelkezik, amely nappal vagy éjszaka is tökéletes arckövetést tesz lehetővé. Simán le tudjátok venni, válthattok az első és a hátsó kamera között, hogy könnyedén elérjétek a „Follow You” funkciót. Támogatja a gesztusvezérlést, nincs szükség APP-ra, a lámpát pedig hideg-, meleg- és RGB fénymódokkal is felszerelték. Háromszor nyomjátok meg az M gombot az Inception mód bekapcsolásához, és indul a 360 fokos végtelen pásztázás, így 360 fokban elforgathatjátok a telefon kameráját.

A motor akár 400 grammos telefonokat is elbír, a maximális szélesség 98 mm lehet, négy 1/4 hüvelykes csavarlyuk lehetővé teszi, hogy több tartozékot csatlakoztassatok a gimbalhoz. Egy 2600 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 18 órányi folyamatos használatot is kibír és támogatja a fordított töltési funkciót, amely lehetővé teszi, hogy videófelvétel közben töltsétek a telefont a stabilizátor portján keresztül. A 0,91 hüvelykes OLED kijelző megjeleníti az eszköz állapotát, például az akkumulátor töltöttségi szintjét és a választott módot. A gombok segítségével készíthettek timelapse videót APP és Bluetooth nélkül.

A Cafago ingyenes szállítással most 63 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja.

hirdetés